fbpx

Met trots kunnen wij melden dat One2track producten vanaf 1 januari ook verkrijgbaar via de ANWB zijn. Met meer dan 4 miljoen leden is de ANWB een serieuze autoriteit in Nederland. Wij zijn dan ook bijzonder trots op dit samenwerkingsverband waarvoor wij een compleet nieuw GPS horloge voor kinderen hebben ontwikkeld. Dit nieuwe horloge heeft de naam 'Connect GO' gekregen,

Naast de bekende wegenwacht heeft ANWB een aantrekkelijk ledenprogramma waarbinnen meerdere vormen van dienstverlening en producten worden aangeboden. Van verzekeringen tot evenementen, het organiseren van reizen en natuurlijk producten die aansluiten bij de behoefte van haar leden. Met de introductie van GPS horloges voor kinderen wil de ANWB specifiek de doelgroep ouders met kinderen aanspreken. Een product bieden dat een belangrijke aanvulling voor gebruik op vakantie of gewoon voor dagelijks gebruik in Nederland is. Horloges van One2track zijn veilig, betrouwbaar en werken in heel Europa. Hiermee past One2track uitstekend in het assortiment van de ANWB.

Speciaal voor deze samenwerking hebben wij de 'Connect GO' ontwikkeld. IP67 waterdicht en bijzonder robuust ontwerp. Met zowel digitale en analoge klok en een fysieke SOS knop aan de zijkant van het toestel. Niet alleen het ontwerp maar ook op softwarenniveau en beveiligingsniveau zijn de nieuwste technieken toegepast zoals een volledige end to end encryptie en slim accumanagement waardoor het toestel 140 uur (6 dagen) standbytijd kan halen. Het horloge heeft de volledige Europese CE en SAR keuringen doorlopen om absolute veiligheid te garanderen. Kortom, een toestel dat volledig ANWB waardig is. De 'Connect Go' is overigens niet alleen verkrijgbaar via de ANWB maar natuurlijk ook via onze eigen webshop. Bekijk hier onze nieuwe 'Connect GO'.

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen gedaan zodat de 'Connect GO' vanaf half januari ook verkrijgbaar is via de webshop van de ANWB.

 

Logo ANWB

Meer nieuws?