One2track GPS horloges werken met een prepaid SIM kaart. Het horloge is een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de status en positiegegevens uitgewisseld met de app op uw smartphone. Het dataverbruik is minimaal (circa €0,05 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed. Via de Nederlandse one2track app kunt u eenvoudig het horloge bedienen, veilige zones en SOS telefoonnummers instellen en uiteraard realtime de GPS posities bekijken.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

 

 

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn bij de aankoop van een GPS horloge bij one2track:

• Volledig prepaid,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Geen starttarief bij bellen,
• Afrekening per seconde bellen,
• Beltarief €0,0048 per seconde,
• Dataverbruik circa €0,05 per dag,
• Gebruik in heel Europa zonder extra kosten,
• Gebruik T-mobile én KPN netwerk,
• Bel- en databundels koopt u vanaf €5,- en zijn 180 dagen geldig,
• Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt/verkocht voor advertentie en marketingdoeleinden,
• Levenslang kosteloos gebruik van de app en platformservices mits u eenmaal per 6 maanden het horloge gebruikt. Wordt het horloge langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt het ID nummer inactief. U kunt in dit geval voor €6,95 het ID nummer opnieuw laten activeren bij ons.

 

One2mobile simkaart met gratis starttegoed

Ieder horloge wordt standaard geleverd met een one2mobile simkaart. Deze simkaart is ontwikkeld voor een optimale werking in GPS horloges. De simkaart werkt in heel Europa inclusief Turkije tegen vast tarief en zonder extra kosten. Bij ontvangst hebben wij een startbundel op de simkaart geplaatst zodat u de eerste 2 weken gratis het horloge kunt uitproberen. Via de app heeft u inzicht in het resterende bel- en datategoed en kunt u eventueel opwaarderen. Uniek! De simkaart kan slim schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN én T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Weten op welke providers wij roamen in Europa? Klik hier.

Tip! De software van het horloge en de one2mobile simkaart zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor werkt ook de beveiliging van het horloge optimaal en bent u zeker van een goed en veilig werkend toestel. Kiest u er toch voor om zelf de simkaart te wisselen dan kunnen wij niet de volledige (veilige) werking garanderen.

Bundle overview one2mobile GPS horloge kind met sim2


  

Online One2track GPS platform

Naast de app kunt u ook online via laptop of desktop uw dierbaren volgen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

Stralingswaarde (SAR) one2track horloges ruim binnen EU norm

Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.