One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Hoe werkt het

Hoe werkt ’t?
Wat zit erbij en wat doe je ermee.

Het GPS horloge is ook een mobiele telefoon

One2track GPS horloges werken met een SIM kaart die bij levering in het horloge is geplaatst. Het GPS horloge is daarmee een mobiele telefoon en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de positiegegevens uitgewisseld met de one2track app op de smartphone van de ouders. Het dataverbruik is laag (circa €0,02 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed.

Uniek! Gebruikt je kind de (video) belfuncties gedurende een periode intensief? Dan is het mogelijk om te switchen van 'prepaid' naar 'unlimited' gebruik. Voor €9,95 per maand kan je kind onbeperkt gebruik maken van alle functies. Als het GPS horloge minder gebruikt wordt, kun je weer terugswitchen naar het 'prepaid' model. Het switchen tussen de 'prepaid' en 'unlimited' gaat eenvoudig via de one2track ouder app.

One2track GPS telefoonhorloges zijn uitsluitend voorzien van functies waarbij de communicatie tussen ouder en kind centraal staat. Onze horloges hebben geen spelletjes of socialmedia apps, dit is een bewuste keuze omdat wij vinden dat kinderen tijdens het 'buitenspelen' ook écht moeten kunnen buitenspelen zonder digitale afleiding.

Connect GO One2track horloge iPhone X met One2track app

Met de app kun je gemakkelijk:

 • De GPS posities bekijken Je kunt meerdere horloges tegelijkertijd volgen
 • Wisselen tussen straat- en satellietzicht Zuivere GPS posities binnen- en buitenshuis
 • Videobellen met het horloge Zien of jouw kind in een veilige omgeving is
 • Berichten sturen en ontvangen Stuur berichtjes van en naar het horloge
 • Saldo opwaarderen en verbruik zien Volledig prepaid en werking door heel Europa
 • Het horloge bedienen Volledig Nederlands én makkelijke bediening
Streetview One2track app Satelite view One2track app Chatfunctie One2track app Saldo One2track app Functiemenu One2track app

Beschikbaar voor

App Store
Google Play

Ontwikkeld door ons eigen team van developers

De one2track app wordt door ons eigen team van Nederlandse developers ontwikkelt. De one2track app is gebouwd volgens de nieuwste native technieken en voldoet aan alle normen op het gebied van pricacy- en databescherming. De app werkt snel, gebruikersvriendelijk en wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates. De one2track app bevat geen advertenties of verborgen in-app aankopen. 

Transparant over gebruik en kosten

 • Vrije keuze tussen Prepaid of Unlimited
 • Afrekening per seconde bellen, geen starttarief
 • Prepaid beltarief €0,0036 per seconde
 • Dataverbruik circa €0,02 per dag
 • Unlimited gebruik voor €9,95 per maand
 • Gebruik in heel Europa zonder extra kosten
Beltegoed One2track app Kies je bedrag One2track app Betaalmethode One2track app Plankeuze One2track app

Prepaidsysteem

One2track kiest voor een systeem waarbij de kosten voor het gebruik van GPS en KPN netwerkbeheer niet in de bel- en datatarieven zijn opgenomen maar apart in mindering worden gebracht in de vorm van een gebruikersfee van €1,25. Hierdoor zijn de bel- en datatarieven lager dan vergelijkbare aanbieders. De gebruikersfee wordt automatisch iedere 30 dagen op het prepaid saldo ingehouden. Is het prepaidsaldo van de simkaart opgebruikt dan stoppen de services en worden ook de gebruikskosten niet meer in mindering gebracht. Het prepaidsaldo en de simkaart zijn onbeperkt geldig, mits het prepaid saldo positief is. Het totaal verbruik inclusief de vaste maandfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand (afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge).

Unlimited gebruik?

Gebruikt je kind de functies van het horloge intensief gedurende een periode? Dan is het mogelijk om te switchen van 'Prepaid' naar 'Unlimited' gebruik. Voor een bedrag van €9,95 per maand kan je kind onbeperkt gebruik maken van alle functies. Het 'Unlimited' abonnement wordt iedere 30 dagen automatisch geincasseerd. Het 'Unlimited' abonnement is inclusief de gebruikersfee van €1,25. 

Lees hier meer over onze tarieven.

One2track Online GPS platform

Online One2track GPS platform

Naast de One2Track app heb je ook toegang tot ons handige online GPS platform. Via laptop of tablet kun je inloggen en alle functies bedienen welke je ook via de app kunt bedienen.

Je gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges, bedien de horlogefuncties, bekijk het prepaidverbruik of waardeer online het saldo op.

Je vindt ons online GPS platform op:

www.one2trackGPS.com

one2track logo

Waarom kies je one2track?

De GPS en GSM systemen van one2track worden ontwikkelt door ons eigen team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur.

Op het gebied van gebruikersgemak hebben wij de simkaart en het prepaidsysteem compleet geïntegreerd in de one2track ouder app. Hierdoor zijn er geen ingewikkelde simkaart installaties en activaties nodig. Het verbruik van het prepaidtegoed is te bekijken in de one2track app en is het saldo opgebruikt? Dan geeft de app een waarschuwing en kun je eenvoudig via IDEAL het saldo weer opwaarderen vanuit dezelfde one2track app. Liever unlimited gebruik voor een vast bedrag per maand? Via de one2track app switch je eenvoudig tussen het prepaid en unlimited plan. Het unlimitedplan kost €9,95 per maand.

De simkaarten in de horloges zijn voorzien van slimme GSM netwerkherkenning in het buitenland. Hierdoor werken onze GPS horloges direct in heel Europa zonder dat er ingewikkelde instellingswijzigingen gedaan moeten worden. Kortom, ga je op vakantie? Op de plaats van bestemming zet je het horloge aan en hij werkt direct.

One2track GPS telefoonhorloges zijn uitsluitend voorzien van functies waarbij de communicatie tussen ouder en kind centraal staat. Onze horloges hebben geen spelletjes of socialmedia apps, dit is een bewuste keuze omdat wij vinden dat kinderen tijdens het 'buitenspelen' ook écht moeten kunnen buitenspelen. Daarnaast kunnen deze apps op het horloge mogelijk leiden tot gevaarlijke situaties in het verkeer. 

One2track GPS telefoon horloges voor kinderen hebben een zeer hoge mate van positie accuraatheid door het gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld door one2track en is een positionerings intelligentie welke GPS, GSM en WIFI zenders kan ‘leren’. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

Ons GSM netwerk heeft een strenge beveiliging waardoor onbekende én anonieme nummers het GPS horloge van jouw kind nooit kunnen bellen. Onze producten zijn CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld. Onze databases worden gehost in het high secure datacentrum van Serverius in Apeldoorn. De simkaarten hebben een anti-diefstalbeveiling waardoor de simkaart nooit misbruikt kan worden.

Wij doen het maximale om de privacy en veiligheid van jou en je kind te waarborgen. Daarom wordt alle data slechts beperkt opgeslagen. Voor positiegegevens is dit maximaal 3 maanden. Chatberichten van en naar het horloge worden slechts 78 uur opgeslagen. En stop je met het gebruik van het horloge? Dan kun je via de one2track ouder app direct alle accountinformatie verwijderen. Alle data wordt veilig opgeslagen in een high secure datacentrum in Apeldoorn en wordt niet gebruikt voor third-party advertentiedoeleinden. Onze apps en services zijn daarmee vrij van advertenties of verborgen in-app aankopen om extra diensten te unlocken.

GPS Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

Meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement?

Bekijk onze gebruikersvoorwaarden

9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan