fbpx

 

One2track GPS horloges werken met een prepaid SIM kaart. Deze simkaart is al in het horloge geplaatst bij levering. Het horloge is een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de status en positiegegevens uitgewisseld met de app op uw smartphone. Het dataverbruik is minimaal (circa €0,05 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed. Via de Nederlandse one2track app kunt u eenvoudig het horloge bedienen, veilige zones en SOS telefoonnummers instellen en uiteraard realtime de GPS posities bekijken.

 

 

Nederlandse one2track app

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

 

 

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

Ieder horloge wordt compleet geleverd met een simkaart van onze provider one2mobile. Deze prepaid simkaart is speciaal ontwikkeld voor werking in het horloge. Hierdoor heeft u zekerheid van een uitstekende werking in heel Europa (inclusief Turkije). Door een unieke firewall op de simkaart worden onbekende en anonieme bellers actief geweigerd op het horloge.

• Simkaart is volledig prepaid,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Geen starttarief bij bellen,
• Afrekening per seconde bellen,
• Beltarief €0,0048 per seconde,
• Dataverbruik circa €0,05 per dag,
• Gebruik in heel Europa zonder extra kosten,
• Gebruik Vodafone én KPN netwerk,
• Bel- en databundels koopt u vanaf €5,- en zijn 180 dagen geldig,
• Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt/verkocht voor advertentie en marketingdoeleinden,
• Levenslang kosteloos gebruik van de app en platformservices mits u eenmaal per 6 maanden het horloge gebruikt. Wordt het horloge langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt de simkaart inactief. Via onze webshop kunt u in dat geval altijd een nieuwe simkaart aankopen.

Het is niet mogelijk om een simkaart van een andere provider te plaatsen. De software van het horloge en de one2mobile simkaart zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor werkt het horloge veilig en zonder problemen in heel Europa. In onze bel- en data tarieven zit ook het gebruik, onderhoud en ontwikkeling van de one2track positioneringssystemen en apps verrekend. Hierdoor heeft u als klant geen extra maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten of advertentie pushes in de apps. Het dataverbruik is circa €2,- per maand. Bellen vanaf het horloge kost €0,0048 per seconde zonder starttarief. Bellen naar het horloge kost niets.

 

Losse bundels voor bellen en data

De one2mobile simkaart gebruikt losse bundels voor bellen en data. U kunt daarmee zelf kiezen welke bundels u wilt opwaarderen, bellen, data of beide. Wilt u alleen de GPS functie van het horloge gebruiken dan koopt u alleen een databundel. Wilt u ook bellen met het horloge, dan koopt u naast een databundel ook een belbundel. Bel- en databundels zijn er vanaf 5 euro en hebben een geldigheid van 180 dagen. Bij ontvangst heeft u een kleine startbundel zodat u direct het horloge kunt uitproberen. Via de app heeft u inzicht in het resterende bel- en datategoed en kunt u eventueel opwaarderen. Uniek! De simkaart kan slim schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN én Vodafone, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Weten op welke providers wij roamen in Europa? Klik hier. 

Bundle overview one2mobile GPS horloge kind met sim2


  

Online One2track GPS platform

Naast de app kunt u ook online via laptop of desktop uw dierbaren volgen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

Stralingswaarde (SAR) one2track horloges ruim binnen EU norm

Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen. 

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.