One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Over ons
Het team achter jouw GPS Horloge

One2track - Over ons werkplek

Sinds 2014 bewaken wij jouw GPS horloge

One2track is gestart in 2014 met als doel een betrouwbaar en vernieuwend assortiment van GPS horloges voor kind en ouder te ontwikkelen. Niet alleen betaalbaar bij aanschaf maar ook tijdens gebruik. Inmiddels hebben wij meer dan 125.000 gebruikers en zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze volgende stap is het waarmaken van onze internationale ambities, Met de introductie op de Duitse markt vanaf 1 juni 2023 hopen wij ook daar ons mooie concept GPS Smartwatches voor kinderen en ouders bereikbaar te maken. 

Hazar - Chief Technical Officer

Hazar

Chief Technical Officer

Mary - Production manager

Mary

Production manager

Roy - Marketing

Roy

Marketing

Diana - Customer Care

Diana

Customer Care

Joan - Teamleider webshop

Joan

Teamleider webshop

Petra - Finance

Petra

Finance

Gijs - Customer Care

Gijs

Customer Care

Jessica - Customer Care

Jessica

Customer Care

Thijs - Customer Care

Thijs

Customer Care

Siwa - Application developer

Siwa

Application developer

Bianca - Customer Care

Bianca

Customer Care

Lucy - Stock management

Lucy

Stock management

John - Eigenaar en founder

John

Eigenaar en founder

Huub - Webmaster

Huub

Webmaster

Marli - Customer Care

Marli

Customer Care

Floris - Teamleider Customer Care

Floris

Teamleider Customer Care

Patrick - Visual designer

Patrick

Visual designer

Jimmy - Customer Care

Jimmy

Customer Care

Nikita - Teamleider Customer Care

Nikita

Teamleider Customer Care

  • Marktleider in Nederland Met meer dan 125.000 blije klanten én veilige kinderen
  • Vrije keuzen prepaid of unlimited Werking in heel Europa
  • Compleet geïntegreerd concept.Waarbij GPS horloge en simkaart naadloos samen gaan

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij bieden snelle service en garantie. Je gebruikt onze eigen betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én ons eigen GSM prepaidnetwerk, daarbij kun je het gebruiksplan kiezen dat het beste bij jou past. One2track is de enige partij in Nederland die naast de product- en GPS software ontwikkeling ook direct telecomoperator is (ACM telecomregistratie: 943663). Ons GSM netwerk is special ontwikkeld voor gebruik in GPS horloges en heeft een zeer strenge beveiliging waardoor onbekende én anonieme nummers jouw kind nooit kunnen bellen. Daarnaast heeft de simkaart een anti-diefstalbeveiliging, zodat misbruik van de simkaart bij diefstal van het horloge niet mogelijk is. Vanzelfsprekend besteden wij als Nederlandse ontwikkelaar veel aandacht aan databeveiliging. Jouw privacygegevens en die van jouw kind worden hierdoor maximaal beveiligd. One2track GPS telefoonhorloges zijn uitsluitend voorzien van functies waarbij de communicatie tussen ouder en kind centraal staat. Onze horloges hebben geen spelletjes of socialmedia apps, dit is een bewuste keuze omdat wij vinden dat kinderen tijdens het 'buitenspelen' ook écht moeten kunnen buitenspelen zonder digitale afleiding.

 

Meer weten over de werking van onze producten en tarieven?

We vertellen je graag meer over de functies én
onze bijbehorende app.

Hoe werkt het

Van productie tot dataopslag, distributie en klantenservice in Nederland

Van het begin tot het eind zijn wij betrokken bij de horloges die we leveren. Zo kunnen wij optimaal garanderen dat je altijd een goed en betrouwbaar werkend GPS horloge ontvangt.

Onze Productielijn in China

Onze Productielijn in China

Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd. Onze lokale kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producties. Daarmee hebben wij optimaal invloed op het productieproces en de gebruikte materialen. Onze producten worden gekeurd volgens de Europese CE en RoHS richtlijnen. Deze keuringsrapporten zijn op verzoek opvraagbaar bij ons.

Veilige dataopslag en software ontwikkeling binnen Nederlandse grenzen

Veilige dataopslag en software ontwikkeling binnen Nederlandse grenzen

De techniek achter de horloges wordt door ons eigen team van Nederlandse developers ontwikkeld. Onze systemen worden gebouwd volgens de nieuwste technieken en voldoen aan alle normen op het gebied van privacy- en databescherming. Voor de opslag van al jouw privacygevoelige informatie en de positiegegevens van de horloges, maken wij gebruik van een datacentrum in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd in Apeldoorn bij SEVERIUS. SEVERIUS is ISO 9001, 274001 gecertificeerd.

Snelle distributie vanuit ons distributiecentrum

Snelle distributie vanuit ons distributiecentrum

Na aankomst in ons distributiecentrum in Nederland krijgen al onze producten de laatste kwaliteitscontroles. Ook installeren wij direct de prepaid simkaart zodat je geen ingewikkelde handelingen meer hoeft te verrichten. Bestellingen worden altijd binnen 24 uur verzonden.

Garantie en service

Garantie en service

Niet alleen bij aankoop maar ook tijdens gebruik staat onze deskundige klantenservice voor jou klaar. Bij problemen heeft de klantenservice uitgebreide technische mogelijkheden om (na jouw toestemming) op afstand het horloge te bereiken en te analyseren. Hierdoor is het in 9 van de 10 gevallen mogelijk om op afstand een probleem op te lossen. Lukt dit niet dan halen zij het toestel terug voor nader onderzoek. De fabrieksgarantie op onze producten is 24 maanden.

De laatste reviews van One2track

De inzet en kwaliteit van ons team en onze GPS horloges levert goede ervaringen op. En daar zijn we best trots op! Lees de verschillende productreviews van bloggers en media op onze website of de vele reviews op Kiyoh!

Productreviews door bloggers én media van GPS horloges van One2track.

Bekijk alle reviews

One2track - 2e kans

Onze 2e kans actie GPS horloges voor kinderen is er weer!

2e kans producten zijn toestellen die een tweede kans krijgen. We checken ze op kleine gebruikssporen en worden wanneer nodig opgeknapt. Refurbished en als nieuw met korting tot 50%. Wacht niet te lang, er zijn slechts een beperkt aantal toestellen beschikbaar.

Grijp hier je tweede kans

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan