fbpx

De beste en slimste GPS producten voor iedereen bereikbaar

Ons doel is de ontwikkeling van een breed en snel vernieuwend assortiment van GPS horloges voor kind en ouder. Niet alleen zeer betaalbaar bij aanschaf maar ook goedkoop tijdens gebruik. One2track heeft haar eigen prepaid GSM netwerk en simkaarten ontwikkeld onder de naam one2mobile. Hierdoor leveren wij een compleet en gebruikersvriendelijk product op prepaidbasis én volledig 'plug en play' bij ontvangst. Geen ingewikkelde simkaart installaties, geen abonnement, geen aansluit- of installatiekosten. Via de Nederlandse one2track app bedient u de functies van het horloge en ziet u realtime de locatie, daarnaast ziet u ook het verbruik van het prepaidsaldo en kunt u het prepaidsaldo opwaarderen via IDEAL. Eenvoudig, gebruikersvriendelijk en werking in heel Europa! Uw gegevens worden door ons Nederlandse team van engineers beheerd en veilig gehouden. Goed werkende producten en services tegen een zeer betaalbare prijs, dat is waar wij voor staan!

Wilt u meer weten over de werking van onze producten en de prepaidtarieven? Kijk op onze 'GPS horloges hoe werkt dat eigenlijk?' pagina. 

 

one2track GPS tracker horloges voor ouderen en kinderen

Ons kantooradres: Bedrijventerrein 's Gravendam, Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout

 

Veilige dataopslag binnen de Nederlandse grenzen 

Voor de opslag van al uw privacygevoelige informatie en de positiegegevens van de horloges, maken wij gebruik van een fysieke server in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd bij TransIP/Datacentergroup, gevestigd in Delft. 'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne en beveiligde datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet.

Informatie over het IP adres is in verband met uw veiligheid niet openbaar maar kan op verzoek worden opgevraagd bij one2track. Wij gebruiken veilige TLS versleuteling voor het verzenden van data tussen de one2track app, one2track GPS platform en one2track server. De communicatie tussen horloge en server is versleuteld via AES encryptie.

Onze productielijn in China

Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd in China. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. Bovendien schakelen wij hiermee de dure tussenhandel uit, zodat wij onze producten tegen een scherpe prijzen kunnen aanbieden. Onze producten worden gekeurd volgens de europese CE en RoHS richtlijnen. Deze keuringsrapporten zijn op verzoek opvraagbaar bij ons.

assemblyline one2track GPS horloge kinderen 2

Productielijn aan het werk met de assemblage van de Connect Touch

  

Snelle verzending vanuit ons distributiecentrum

Na aankomst in ons distributiecentrum in Nederland krijgen al onze producten de laatste kwaliteitscontroles. Ook installeren wij direct onze one2mobile simkaart zodat u geen ingewikkelde handelingen meer hoeft te verrichten. Doordat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling altijd binnen 24 uur verzenden.

Distributiemagazijn one2track GPS horloges

Opslag en 24 uurs verzending via ons distributiecentrum 

 

 
Wat vinden onze klanten van ons?

Klanten beoordelen onze service op de onafhankelijke beoordelings website KIYOH gemiddeld met een 9,2. En daar zijn we trots op! Lezen wat onze klanten vinden of zelf een review schrijven? Klik dan op het Kiyoh logo.

Klik het logo en lees direct al onze klantreviews op beoordelingswebsite Kiyoh 

 

Onze contactgegevens

One2track B.V.
Bezoekadres kantoor: Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout
E-mail: https://www.one2track.nl/one2track/contact
Telefoon: 0252 503737
Inschrijving Kamer van Koophandel: 75199335
BTW nummer: NL860181832B01
Rekeningnummer: NL11INGB0006246622  

 

Disclaimer 

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en one2track deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. One2track aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Wijzigingen en correcties zijn derhalve voorbehouden.

 

Intellectueel eigendomsrecht

De intellectuele eigendomsrechten op de verstrekte informatie, publicaties en gegevens op deze website komen toe aan one2track. Niets uit deze website mag verveelvoudigd, overgedragen of openbaar gemaakt worden door middel van druk, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van one2track.

 

 

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!