De beste en slimste producten voor iedereen bereikbaar.

De markt van het zogenaamde Internet of Things (IoT) is een nieuwe snel ontwikkelende markt. Apparaten gekoppeld aan het internet zodat deze snel gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Een nieuwe wereld waarin apparaten en slimme software actief kunnen ondersteunen bij de verbetering van gezondheid, welzijn en veiligheid. Bij one2track leggen wij de focus op de ontwikkeling van positionerings en gezondheidsproducten voor kinderen en ouderen, ondersteund door onze eigen app's en software. Goede service, producten en software tegen een zeer betaalbare prijs, dat is waar wij voor staan!

 

Nederlandse app en software, 100% veilig datamanagement!

Exclusief voor de GPS horloges van one2track hebben wij een eigen Nederlandse app en server ontwikkeld. Stabiel, snel en gebruikersvriendelijk. Soortgelijke aanbieders in zowel binnen en buitenland kiezen voor het gebruik van bestaande Chinese App's en servers (slecht vertaald naar het Nederlands). Deze software en app's zijn vaak onvoldoende beveiligd met het risico dat de positiegevens van uw dierbaren vrij op het internet staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan data- en privacybeveiliging en voldoet onze app aan de hoogste beveiligingsprotocollen op dit gebied. Onze app wordt doorlopend doorontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. U installeert onze app gratis uit de Google Playstore en Appstore.

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

ViFit connect Button Google play one2track ViFit connect Available on the App one2track

 

Onze productielijn in China

Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd in China. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. Bovendien schakelen wij hiermee de dure tussenhandel uit, zodat wij onze producten tegen een scherpe prijzen kunnen aanbieden. Onze producten worden gekeurd volgens de europese CE en RoHS richtlijnen.

assemblyline one2track GPS horloge kinderen 2

  

Snelle verzending vanuit ons distributiecentrum

Na aankomst in ons distributiecentrum in Nederland krijgen al onze producten de laatste kwaliteitscontroles. Ook installeren wij direct de KPN Simkaart zodat u geen ingewikkelde handelingen meer hoeft te verrichten. Doordat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling altijd binnen 24 uur verzenden.

Distributiemagazijn one2track GPS horloges

 

Ons verkooppunt in Noordwijkerhout

Wilt u de producten van one2track bekijken, afhalen of wilt u aanvullend advies? In de winkel bij Vink MultiMedia in Noordwijkerhout helpen wij u graag persoonlijk verder. U vindt de winkel van Vink Multimedia aan de Dorpstraat 19A, 2211 GA Noordwijkerhout.

Vink Multimedia reseller one2track

  

Wat vinden onze klanten van ons?

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9,0. En daar zijn we trots op! Lezen wat onze klanten vinden of zelf een review schrijven? Klik dan op het Kiyoh logo.

 

Onze contactgegevens

One2track B.V.

Postadres: Postbus 19, 2210 AA Noordwijkerhout

Contact: https://www.one2track.nl/one2track/contact

Telefoon: 085-8769965

Inschrijving Kamer van Koophandel: 60386886

BTW nummer: NL853888115B01

Rekeningnummer: NL11INGB0006246622 

 

Bezoekadres van ons verkooppunt

Vink Multimedia

Dorpstraat 19 a

2211 GA Noordwijkerhout

logo one2track payoff

Disclaimer 

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en one2track deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. One2track aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Wijzigingen en correcties zijn derhalve voorbehouden.

 

Intellectueel eigendomsrecht

De intellectuele eigendomsrechten op de verstrekte informatie, publicaties en gegevens op deze website komen toe aan one2track. Niets uit deze website mag verveelvoudigd, overgedragen of openbaar gemaakt worden door middel van druk, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van one2track.

 

x