One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Over ons
Het team achter jouw GPS Horloge

One2track - Over ons werkplek

Sinds 2014 op avontuur met een GPS horloge

One2track begon in 2014 met ’t doel de allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges te ontwikkelen voor kinderen en ouders. Betrouwbaar, maar ook betaalbaar bij aanschaf en in gebruik. Nu met meer dan 130.000 enthousiaste ouders en avonturiers verder zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of social media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.

Ons doel, de baas in Europa. De eerste stap is gezet met de introductie op de Duitse markt. Ook hier is sinds juni 2023 ons té gekke concept GPS Smartwatches voor kinderen en ouders beschikbaar. 

Nikita - Teamleider Customer Care

Nikita

Teamleider Customer Care

Roy - Marketing

Roy

Marketing

Thijs - Customer Care

Thijs

Customer Care

Gijs - Customer Care

Gijs

Customer Care

Jimmy - Customer Care

Jimmy

Customer Care

Mary - Production manager

Mary

Production manager

Diana - Customer Care

Diana

Customer Care

Bianca - Social Marketing

Bianca

Social Marketing

Petra - Finance

Petra

Finance

Floris - Teamleider Customer Care

Floris

Teamleider Customer Care

Huub - Webmaster

Huub

Webmaster

Maria - Stock management

Maria

Stock management

Jessica - Customer Care

Jessica

Customer Care

Patrick - Visual designer

Patrick

Visual designer

Hazar - Chief Technical Officer

Hazar

Chief Technical Officer

Joan - Teamleider webshop

Joan

Teamleider webshop

Anna - Stock management

Anna

Stock management

Marli - Customer Care

Marli

Customer Care

Siwa - Application developer

Siwa

Application developer

John - Eigenaar en founder

John

Eigenaar en founder

  • Marktleider in Nederland Met meer dan 130.000 enthousiaste klanten én veilige kinderen
  • Vrije keuzen prepaid of unlimited Werking in heel Europa
  • Compleet geïntegreerd concept.Waarbij GPS horloge en simkaart naadloos samen gaan

Waarin onderscheiden wij ons?

Wat maakt ons zo anders? Simpel, snelle service, garantie en een compleet product. Als klant maak je gebruik van de door ons ontwikkelde Nederlandse one2track app, het online GPS-platform en eigen GMS-prepaid netwerk. In Nederland zijn wij de enige die naast het product -en GPS software ontwikkeling ook rechtstreeks telecomoperator is (ACM telecomregistratie: 943663). Dit GSM netwerk is speciaal ontwikkeld voor gebruik in GPS-horloges en heeft een super strakke beveiliging, zodat onbekende of anonieme nummers jouw kind(avonturier) niet kunnen bellen. De simkaart is voorzien van diefstalbeveiliging, zodat misbruik bij diefstal van het horloge niet mogelijk is. Als Nederlandse ontwikkelaar besteden we veel aandacht aan databeveiliging zodat jouw privacygegevens en die van jouw kind maximaal zijn beschermd. One2track GPS-horloges zijn alléén voorzien van functies die de communicatie tussen ouder en kind centraal stellen. Geen games of social media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.

 

Meer weten over de werking van onze producten en tarieven?

We vertellen je graag meer over de functies én
onze bijbehorende app.

Hoe werkt het

Van productie tot dataopslag, distributie en klantenservice in Nederland

Van het begin tot het eind zijn wij betrokken bij de horloges die we leveren. Zo kunnen wij optimaal garanderen dat je altijd een goed en betrouwbaar werkend GPS horloge ontvangt.

Onze Productielijn in China

Onze Productielijn in China

Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd. Onze lokale kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producties. Daarmee hebben wij optimaal invloed op het productieproces en de gebruikte materialen. Onze producten worden gekeurd volgens de Europese CE en RoHS richtlijnen. Deze keuringsrapporten zijn op verzoek opvraagbaar bij ons.

Veilige dataopslag en software ontwikkeling binnen Nederlandse grenzen

Veilige dataopslag en software ontwikkeling binnen Nederlandse grenzen

De techniek achter de horloges wordt door ons eigen team van Nederlandse developers ontwikkeld. Onze systemen worden gebouwd volgens de nieuwste technieken en voldoen aan alle normen op het gebied van privacy- en databescherming. Voor de opslag van al jouw privacygevoelige informatie en de positiegegevens van de horloges, maken wij gebruik van een datacentrum in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd in Apeldoorn bij SEVERIUS. SEVERIUS is ISO 9001, 274001 gecertificeerd.

Snelle distributie vanuit ons distributiecentrum

Snelle distributie vanuit ons distributiecentrum

Na aankomst in ons distributiecentrum in Nederland krijgen al onze producten de laatste kwaliteitscontroles. Ook installeren wij direct de prepaid simkaart zodat je geen ingewikkelde handelingen meer hoeft te verrichten. Bestellingen worden altijd binnen 24 uur verzonden.

Garantie en service

Garantie en service

Niet alleen bij aankoop maar ook tijdens gebruik staat onze deskundige klantenservice voor jou klaar. Bij problemen heeft de klantenservice uitgebreide technische mogelijkheden om (na jouw toestemming) op afstand het horloge te bereiken en te analyseren. Hierdoor is het in 9 van de 10 gevallen mogelijk om op afstand een probleem op te lossen. Lukt dit niet dan halen zij het toestel terug voor nader onderzoek. De fabrieksgarantie op onze producten is 24 maanden.

De laatste reviews van One2track

De inzet en kwaliteit van ons team en onze GPS horloges levert goede ervaringen op. En daar zijn we best trots op! Lees de verschillende productreviews van bloggers en media op onze website of de vele reviews op Kiyoh!

Productreviews door bloggers én media van GPS horloges van One2track.

Bekijk alle reviews

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan