fbpx

De beste en slimste GPS producten voor iedereen bereikbaar

Ons doel is de ontwikkeling van een breed en snel vernieuwend assortiment van GPS horloges voor kind en ouder. Niet alleen zeer betaalbaar bij aanschaf maar ook goedkoop tijdens gebruik. Met onze prepaidsimkaart betaalt u alleen wat u gebruikt, geen dure abonnementen, aansluitkosten of starttarieven. GPS horloges van one2track hebben een stabiele, veilige en gebruikersvriendelijke App en een prepaid simkaart die werkt in heel Europa. Uw gegevens worden door ons Nederlandse team van engineers beheerd en veilig gehouden. Goed werkende producten en services tegen een zeer betaalbare prijs, dat is waar wij voor staan!

 

one2track GPS tracker horloges voor ouderen en kinderen

Ons kantooradres: Bedrijventerrein 's Gravendam, Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn bij de aankoop van een GPS horloge bij one2track. Geen kleine lettertjes of onvoorziene (verbruiks) kosten. Wij bieden een eerlijk en transparant product;

• Geen abonnementskosten of contracten,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Aankoopprijs is inclusief simkaart ter waarde van € 9,95
• Geen starttarief bij bellen,
• Afrekening per seconde bij bellen (€0,0048 per seconde),
• Lage kosten voor uitwisselen positie en statusgegevens (circa € 0,05 per dag),
• Werking in heel Europa zonder extra kosten,
• Optimaal bereik door gebruik T-mobile én KPN netwerk,
• Prepaidbundels koopt u via de app of www.mijn.one2mobile.com
• De bel- en databundels zijn er vanaf €5,- en zijn 180 dagen geldig,
• CyberGuard security waakt over uw privacygevoelige informatie,
• Duidelijke gebruikers- en privacyvoorwaarden
• Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt/verkocht voor advertentie en marketingdoeleinden,
• U maakt levenslang kosteloos gebruik van onze app en platformservices mits u minimaal eenmaal per 6 maanden het horloge gebruikt. Wordt het horloge langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt de simkaart inactief. U kunt in dit geval voor €9,95 een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

 

Nederlandse app en software!

Exclusief voor de GPS horloges van one2track hebben wij een Nederlandse app en server ontwikkeld. Stabiel, snel en gebruikersvriendelijk. Soortgelijke aanbieders in zowel binnen en buitenland kiezen voor het gebruik van bestaande Chinese App's en servers (slecht vertaald naar het Nederlands). Deze software en app's zijn vaak onvoldoende beveiligd met het risico dat de positiegevens van uw dierbaren vrij op het internet staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan data- en privacybeveiliging. Onze app wordt doorlopend doorontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. U installeert onze app gratis uit de Google Playstore en Appstore.

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

ViFit connect Button Google play one2track ViFit connect Available on the App one2track

 

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt gratis geinstalleerd met een one2mobile simkaart. Deze prepaid simkaart hebben wij speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De one2mobile simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek! De simkaart kan slim schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruiken wij de netwerken van KPN en T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Verder hanteren wij scherpe tarieven en rekenen af per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief. Via de app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u uw prepaidbundels opwaarderen. Meer weten over de voordelen van uw one2mobile simkaart? Kijk op www.one2mobile.com

Voorbeeld simkaart one2mobile

Speciaal ontwikkelde prepaidsimkaarten voor GPS horloges one2track

 

Veilige dataopslag binnen de Nederlandse grenzen 

Voor de opslag van al uw privacygevoelige informatie en de positiegegevens van de horloges, maken wij gebruik van een fysieke server in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd bij TransIP/Datacentergroup, gevestigd in Delft. 

'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne en beveiligde datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet.

Informatie over het IP adres is in verband met uw veiligheid niet openbaar maar kan op verzoek worden opgevraagd bij one2track. Wij gebruiken TLS versleuteling voor het verzenden van data tussen de one2track app, one2track GPS platform en one2track server. Uw data staat versleuteld opgeslagen door middel van AES encryptie.

Onze productielijn in China

Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd in China. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. Bovendien schakelen wij hiermee de dure tussenhandel uit, zodat wij onze producten tegen een scherpe prijzen kunnen aanbieden. Onze producten worden gekeurd volgens de europese CE en RoHS richtlijnen.

assemblyline one2track GPS horloge kinderen 2

Productielijn aan het werk met de assemblage van de Connect Touch

  

Snelle verzending vanuit ons distributiecentrum

Na aankomst in ons distributiecentrum in Nederland krijgen al onze producten de laatste kwaliteitscontroles. Ook installeren wij direct onze one2mobile simkaart zodat u geen ingewikkelde handelingen meer hoeft te verrichten. Doordat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling altijd binnen 24 uur verzenden.

Distributiemagazijn one2track GPS horloges

Opslag en 24 uurs verzending via ons distributiecentrum 

 

 
Wat vinden onze klanten van ons?

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9,0. En daar zijn we trots op! Lezen wat onze klanten vinden of zelf een review schrijven? Klik dan op het Kiyoh logo.

Klik het logo en lees direct al onze klantreviews op beoordelingswebsite Kiyoh 

 

Onze contactgegevens

One2track B.V.
Bezoekadres kantoor: Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout
E-mail: https://www.one2track.nl/one2track/contact
Telefoon: 0252 503737
Inschrijving Kamer van Koophandel: 75199335
BTW nummer: NL860181832B01
Rekeningnummer: NL11INGB0006246622  

 

Disclaimer 

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en one2track deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. One2track aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Wijzigingen en correcties zijn derhalve voorbehouden.

 

Intellectueel eigendomsrecht

De intellectuele eigendomsrechten op de verstrekte informatie, publicaties en gegevens op deze website komen toe aan one2track. Niets uit deze website mag verveelvoudigd, overgedragen of openbaar gemaakt worden door middel van druk, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van one2track.

 

 

One2track - Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie!

Nu tijdelijk 10% extra kortingsactie!
Vul de kortingscode 'Voorjaar' in bij jouw bestelling en ontvang 10% extra korting bovenop onze bestaande acties!