One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Ik heb een vraag over:

Meest voorkomende vragen
Bestellen & levering
Retourneren, terugbetalingen & garantie
Betalen & kortingscodes
GPS Horloges
One2track App
GPS Positionering
Verbinding/netwerk

Welke leeftijd GPS horloge kind?

Een GPS horloge kind is geschikt vanaf de leeftijd van 4 jaar. Dit advies is op basis van de grote van de behuizing van het GPS horloge. Onder onze gebruikers zien wij dat het GPS horloge voornamelijk tussen de leeftijd van 6 en 12 jaar wordt gedragen. Wil je alles weten over "welke leeftijd gps horloge kind"? Bekijk dan onze gehele pagina over dit onderwerp. Benieuwd naar welk GPS-horloge past bij jouw kindje? Bekijk dan ons vergelijkingsoverzicht.

Wat houdt schoolmodus in?

Met de schoolmodus kun je als ouder het GPS-horloge van je kind op bepaalde tijden, zoals tijdens schooluren, uitschakelen. Hierdoor kan je kind zich concentreren op school zonder afleidingen van het horloge.

Hoe werkt een one2track GPS-horloge kind?

Het GPS-horloge is ook een mobiele telefoon

One2track GPS horloges werken met een SIM kaart die bij levering in het horloge is geplaatst. Het GPS horloge is daarmee een mobiele telefoon en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de positiegegevens uitgewisseld met de one2track app op de smartphone van de ouders. Het dataverbruik is laag (circa €0,02 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed.

Opzoek naar meer info? Bekijk dan onze hoe het werkt pagina

Welke simkaart heb ik nodig voor een GPS horloge?

Geen zorgen! Al onze GPS-horloges zijn voorzien van een voorgeplaatste simkaart en klaar voor gebruik. 

Welke app gebruik ik voor het GPS horloge?

De one2track app is ontwikkeld door ons eigen team van developers. 

We hebben 'm gebouwd met de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat de app voldoet aan alle privacy-en databeschermingsnormen. De app is snel, supermakkelijk in gebruik en we updaten 'm regelmatig met de nieuwste functies. De one2track app bevat geen advertenties of verborgen in-app aankopen.

Heb je een abonnement nodig?

Geen zorgen, je bent niet verplicht om een abonnement te nemen. Je hebt vrije keuze. Als je kiest voor het prepaidplan, rekenen we wel een ''keep-a-live'' fee van slechts €1,25 per maand om de simkaart actief te houden. Met One2Track Unlimited kun je maandelijks onbeperkt data gebruiken voor slechts €9,95, en de ''keep-a-live'' fee is daarbij inbegrepen.

Bekijk onze beltegoed pagina voor meer informatie over onze tarieven en de werking van Unlimited

Is een one2track GPS horloge waterdicht?

Nee, een one2track GPS-horloge is niet volledig waterdicht. Het horloge heeft een IP67-classificatie, maar dat kan ik de loop der tijd veranderen door gebruik. Een regenbui tijdens een wandeling of fietstocht van school naar huis, of het wassen van je handen is geen enkel probleem. Ons advies, ga er niet mee douchen -en of zwemmen.

De volgende situaties kunnen de waterbestendigheid beïnvloeden.

  • Vallen en stoten met het horloge
  • Hogere waterdruk (bv. Direct onder de kraan houden)
  • Elke vorm van bijtende stoffen
  • hete, vochtige plaatsen (b.v. sauna)

 

Wat is betekent VoLTE?

VoLTE betekent Voice over LTE (4G), wat eigenlijk gewoon (datatransmissietechnologie) een coole manier is om zowel bellen als data over een 4G-netwerk te krijgen.

Hoe nauwkeurig is een GPS-horloge?

GPS is het meest precies omdat dit werkt via satellieten. Houd er rekening mee dat de positie toch altijd kan schommelen, ergens tussen de 10 en 20 meter. Vind het GPS-horloge geen GPS, dan schakelt deze over naar WIFI positionering. Dit komt vooral binnen voor, wanneer je apparaat een Wi-Fi-router oppikt. Google Maps koppelt dit aan een adres en stuurt dat naar het horloge, dat het vervolgens naar de app stuurt. Een Wi-Fi-locatie is iets minder nauwkeurig dan een GPS-locatie, maar het wordt beter naarmate het horloge meer GPS-locaties in de buurt heeft ontvangen. LBS is eigenlijk het minst nauwkeurig en wordt alleen gebruikt als het horloge geen GPS- of Wi-Fi-locatie kan vinden.

Heb je internet nodig voor GPS en WIFI locatiebepaling?

Nee, het is niet nodig, sterker nog het is niet mogelijk om het GPS-horloge te verbinden met een internet netwerk. Het GPS-horloge is voorzien van een voorgeplaatste simkaart en maakt gebruik van ons eigen netwerk. Tijdens het gebruik van het horloge maakt het toestel automatisch verbinden met GPS (satelliet) verbindingen en WIFI locaties in de buurt.

Wat is Unlimited?

Maakt jouw kind intensief gebruik van de functies bellen en videobellen dan is het interessant om gebruik te maken van het unlimited plan. Bij unlimited maakt jouw kind onbeperkt gebruik van ale functies en data van het toestel voor een vast bedrag van €9,95 per maand.

Kan ik mijn beltegoed overzetten bij aankoop van een (nieuw)vervangend toestel?

Heb je een nieuw of vervanged toestel en nog tegoed op de oude simkaart? Neem dan even contact op met de klantenservice en vermeld het oude-en-nieuwe nummer. Zij kunnen dan eenvoudig en direct het beltegoed overzetten!

Ik heb een one2track gekocht via marktplaats.

Wij krijgen regelmatig vragen van gebruikers die een 2e hands horloge via marktplaats hebben gekocht. Zij lopen vaak tegen de nodige problemen aan omdat deze toestellen nog gekoppeld zijn aan de oude gebruikers. Vraag daarom altijd of de oude gebruiker het horloge wil loskoppelen uit de one2track app. Vraag daarnaast ook of het toestel nog een actieve simkaart heeft. Simkaarten die lange tijd niet gebruikt zijn kunnen getermineerd zijn. One2track geeft geen garantie op 2e hands smartwatches.

Ik wil mijn GPS horloge verkopen?

Wilt u het horloge doorverkopen aan een nieuwe eigenaar? Het is dan verstandig dat de nieuwe eigenaar een eigen account aanmaakt en het horloge wordt losgekoppeld van het oude account. In de instructievideo wordt uitgelegd hoe je dit het beste kunt doen.

Wat is de polsmaat van mijn kind?

Wij hanteren de volgende minimale polsmaten per leeftijd; Leeftijd vanaf 4 jaar - 14CM Leeftijd 5 tot 8 jaar - 15CM Leeftijd vanaf 8 jaar - 16CM De omtrek van een pols meet je zoals het GPS-horloge om de pols valt. Trek het meetlint dus niet helemaal strak aan.

Stel een vraag aan one2track

Bij technische vragen over horloges kan het voor onze staf noodzakelijk zijn om de status en/of positiegegevens van uw horloge te bekijken. Uiteraard bewaken wij hier maximaal uw privacy en worden de gegevens na het beantwoorden van uw vraag direct gewist.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan