1. Veiligheid en Gezondheid

Lees voor gebruik van onze producten altijd eerst de handleiding op www.one2track.nl/handleidingen

Belangrijk! Verwijder na installatie de ID sticker van de achterzijde van het horloge en bewaar deze op een veilige plaats. Pas na installatie van het horloge het standaard wachtwoord van het horloge aan via de one2track app.

Het device/horloge kan interferentie veroorzaken met andere apparatuur. Zet het horloge/device in gevaarlijke omgevingen uit. Dit kunnen bijvoorbeeld tankstations of (chemische) fabrieken zijn, vliegtuigen maar ook ziekenhuizen.

Wordt er een medisch apparaat zoals een pacemaker gebruikt. Controleer dan eerst de gebruiksaanwijzing van de pacemaker of deze veilig kan worden gebruikt in combinatie met een horloge/device met zendapparatuur.

 

2. Gebruikersrecht apparaten en one2track App

De producten en diensten van one2track mogen gebruikt worden voor persoonlijke doelen. Het gebruikersrecht omvat ook het recht om onze software en of app te downloaden en te gebruiken.

De gebruikerregistratie en goedkeuring van de gebruiksvoorwaarden mag uitsluitend gedaan worden door personen ouder dan 18 jaar. Minderjarigen en ouderen die onder bewind staan mogen zich alleen registreren met de uitdrukkelijke toestemming van hun ouders en of bewindvoerders.

 

3. Vervallen ID nummer, heractivatie en geldigheid simkaart:

In het kader van data en privacy management heeft ieder horloge een uniek ID nummer. Is het horloge in de laatste 6 maanden voor de jaarvervaldatum niet meer gebruikt, dan vervalt de ID registratie én het 06 nummer van het horloge en worden alle gegevens van de klant gewist. One2track kan op ieder moment het horloge opnieuw toevoegen. One2track vraagt eenmalig € 6,95 administratiekosten om het toestel opnieuw te registeren op de server waarna de registratie weer minimaal voor een jaar geldig is. Als gevolg van een tekort aan 06 nummers in Nederland worden wij verplicht door de ACM om de 06 nummers van de horloges te recyclen na 6 maanden inactiviteit.

GPS horloges van one2track worden geleverd met een one2mobile simkaart. Het is niet mogelijk om een simkaart van een andere provider te plaatsen! De software van het horloge en de one2mobile simkaart zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor werkt het horloge veilig en zonder problemen in heel Europa. Wordt de simkaart toch vervangen dan kan one2track geen garantie en ondersteuning meer geven. De tarieven van one2mobile liggen iets hoger dan gemiddeld, echter in deze tarieven zit een kleine opslag voor het gebruik, onderhoud en ontwikkeling van de one2track positioneringssystemen en apps. Mede hierdoor heeft u als klant geen maandelijkse abonnementskosten of advertentie pushes in de apps. 

4. Aansprakelijkheid werking, software en hardware

De producten van one2track B.V. zijn een hulpmiddel om het toezicht voor ouderen en kinderen makkelijker te maken. In geen geval kan het een vervanging zijn van dit toezicht. Zoals in alle andere gevallen zijn technische apparaten nooit 100% feilloos.

In geen enkel geval is one2track B.V. aansprakelijk voor werkelijke of vermeende schade in verband met dood, letsel, schade aan eigendommen, of gevolgschade/indirecte schade dat voortvloeit uit het direct of indirect gebruik van het apparaat en of de software/app.

 

5. Privacybeleid

Persoonlijke gegevens en het verzamelen van gebruikers/positiegegevens  zijn uitsluitend bedoelt voor de werking van onze producten (app en GPS platform). Deze gegevens kunnen bij een serviceverzoek van de klant inzichtelijk worden voor onze technische staf. Deze gegevens zullen nooit door ons openbaar worden gedeeld/ verkocht of gebruikt voor marketingdoeleinden, tenzij een wettelijke regeling ons daartoe dwingt of er sprake is van een bedrijfsovername. In dat geval worden de klanten van one2track B.V. vooraf op de hoogte gesteld. De volgende gegevens worden door ons verzameld ten behoeve van de werking van de services:

• Gebruikersnaam en wachtwoord tot onze services

Voornaam en E-mail van de gebruiker (indien bij registratie ingegeven)

• ID nummer van het device

• Simkaartnummer van het device (indien bij registratie ingegeven)

• SOS/Monitornummers en telefoonnummers die het horloge moet kunnen bellen (indien ingegeven)

• GPS, GPRS en WIFI positiegegevens voor de maximale duur van 3 maanden.

• Instelling veilige zones

• Indien aanwezig in het device; Activiteitentracking (stappentellen), slaapintensiteit, hartslaganalyse, batterijcapaciteit, netwerksterkte,  gegevens voor de maximale duur van 3 maanden.

Als u een product bestelt, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het is via de one2track app mogelijk om al uw accountgegevens inclusief positieinformatie te wissen. Voor het verwijderen van uw informatie in de CRM systemen van one2track is het mogelijk om een verzoek bij one2track B.V. in te dienen voor een complete verwijdering van alle beschikbare data op de servers van one2track B.V..

 

6. Waar staat uw data opgeslagen en welke encryptie wordt er gebruikt?

Voor de opslag van GPS positie en andere persoonlijke gegevens maken wij gebruik van een fysieke server in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd bij TransIP/Datacentergroup, gevestigd aan de kabelweg 48A  in Amsterdam. De duur van de opslag van deze gegevens is als volgt:

- GPS informatie van horloges worden maximaal 1 maand bewaard voor het gebruik van de geschiedenisfunctie in de app.
- Gesproken en geschreven berichten worden maximaal 72 uur bewaard.
- Overige informatie zoals telefoonnummers en foto's worden bewaard totdat gebruiker via de app het account compleet wist óf worden gewist wanneer het account langer dan 2 jaar niet meer wordt gebruikt.

'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne en beveiligde datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet.

Informatie over het IP adres is in verband met uw veiligheid niet openbaar maar kan op verzoek worden opgevraagd bij one2track. Wij gebruiken TLS versleuteling voor het verzenden van data tussen de one2track app, one2track GPS platform en one2track server. Uw data staat versleuteld opgeslagen door middel van AES encryptie.

 

7. Data Privacy Officer one2track

Omdat de beveiliging van uw gegevens hoge prioriteit voor ons heeft, hebben wij een eigen Data Privacy Officer (DPO). Deze DPO huren wij in via het bedrijf Cyber Guard International. Cyber Guard International is gespecialiseerd in de beveiliging van datastromen en dataopslag. 

 

8. Algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Voor alle werkzaamheden voortkomend uit de aankoop van de producten van one2track B.V. via de online webshop, zijn de algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk van toepassing. Deze voorwaarden kunt u inzien via deze link.

 

9. Tijdens gebruik:

• Raak het scherm niet aan met zware voorwerpen die het scherm kunnen beschadigen en zorg ervoor dat het scherm schoon blijft. Gebruik het product niet als het beschadigd is.

• Let erop dat er geen water in het apparaat kan binnendringen. Als dat toch gebeurt en het horloge niet meer werkt, dan valt dit niet onder de standaardgarantie. Zorg ervoor dat het horloge droog blijft en dat het niet wordt blootgesteld aan regen, vocht en bijtende vloeistoffen. Als het product toch nat wordt, haal dan de batterij eruit en stop deze pas terug in het horloge als dit volledig droog is.

• Gebruik en bewaar het horloge niet op stoffige plaatsen om beschadiging van de onderdelen te voorkomen.

• Stel het product niet bloot aan een warme omgeving. Hoge temperaturen verkorten de levensduur van het elektronische circuit.

• Stel het product ook niet bloot aan te koude omgevingen. Door condensvorming kunnen het product en het elektronische circuit beschadigen.

• Misbruik het product niet door ermee te gooien of te slaan waardoor het beschadigd kan raken.

• Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bijtende bestanddelen om het horloge mee schoon te maken. Maak het product schoon met een zachte doek.

• Als uw product of een van de accessoires niet goed werkt, laat ze dan repareren door een professional. 

 

10. Wijzigingsgeschiedenis gebruikersvoorwaarden

- Wijziging op 7 november 2017: Toevoeging wijzigingshistorie in gebruikersvoorwaarden, aanpassen adresgegevens naar Walserij 13F inclusief nieuw telefoonnummer.

- Wijziging op 19 december 2017: Toevoeging informatie Data Privacy Officer one2track en TLS encryptie

- Wijziging op 10 maart 2018: Aankondiging verhuizing servers en databases naar Nederland

 

11. Aanvullende vragen?

Heeft u nog meer vragen rondom privacy of gebruikersvoorwaarden? Wij informeren u graag verder. Onze contactgegevens:

Telefonische klantenservice: Tel: 0252 503737

Openingstijden telefonische klantenservice: Maandag t/m vrijdag 9:00-12:00 en 14:00 - 17:00 (vrijdagmiddag gesloten)

Bezoek kantooradres One2track B.V.:

Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout, 

Postadres en overige gegevens One2track B.V.:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postbus 19, 2210 AA Noordwijkerhout,

KVKnummer: 75199335,

BTW nummer: NL860181832B01,

Bank: ING NL11 INGB 0006 2466 22