fbpx
 
Algemene werking prepaidsysteem

Iedere simkaart heeft een prepaidtegoed dat vanuit de one2track app opgewaardeerd kan worden. Het horloge gebruikt het prepaidtegoed om te kunnen bellen en om via de internetverbinding positie/status informatie en berichten te kunnen versturen (circa €0,01 per dag). Daarnaast belasten wij eenmaal per 30 dagen een bedrag van €0,99 voor het gebruik van de apps, gebruik van het KPN netwerk en de Google positionerings licencys. Deze €0,99 wordt automatisch op het prepaid saldo in mindering gebracht. Is het prepaidsaldo van de simkaart opgebruikt dan stoppen de services en worden ook de gebruikskosten niet meer in mindering gebracht. Het ID nummer van het horloge, het prepaidsaldo en de simkaart is onbeperkt geldig, mits het prepaid saldo positief is.

Is het prepaidsaldo opgebruikt, dan heeft u 3 maanden de tijd om opnieuw op te waarderen. Doet u dit niet dan zal de simkaart vervallen en kunt u op een later moment een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

Tarieven Nederland 2020:

Uitgaande gesprekken binnen Nederland: €0,0033 per seconde (zonder starttarief.)

Inkomende gesprekken binnen Nederland: Geen belasting van het prepaidsaldo.

Dataverbruik binnen Nederland: €0,13 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag).

 
Tarieven Europa 2020:

Uitgaande gesprekken binnen Europa: vanaf het horloge: €0,0033 per seconden met een minimum van 30 seconden.

Inkomende gesprekken binnen Europa: Geen belasting van het prepaidsaldo.

Data binnen Europa: €0,13 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag).

 

Dekkingslanden buiten Nederland (Europa):

Andorra, Azoren, Belgie, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italie, Jersey, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Reunion, Roemenie, Saint Martin, San Marino, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Vaticaanstaat, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

 

Maandelijkse gebruikskosten 2020:

De vaste gebruikskosten van €0,99 zijn een vergoeding voor het gebruik van de apps, GPS positioneringsservices, Google licency's en de vaste KPN netwerkbeheer kosten en worden eens per 30 dagen in mindering gebracht op het prepaidsaldo. One2track kiest voor een veilig en goed werkend product. Hierdoor doen wij geen concessies op het onderhoud, kwaliteit, en werking van de GPS systemen. Wij hanteren lage tarieven voor bellen en data en hebben geen verborgen afrondingen of starttarieven. Ook pushen wij geen advertenties of reclames via onze apps. One2track kiest er daarmee bewust voor om de gebruikskosten voor haar klanten transparant te maken in de vorm van een vaste gebruikersfee.

Met name doordat de horloges in de praktijk zeer weinig verbruik laten zien zult u merken dat het totaal verbruik (inclusief gebruikskosten) nooit hoger dan 2-3 euro per maand zal zijn. Is het prepaidtegoed op, dan stopt ook direct de doorrekening van de gebruikerskosten. Is het prepaidsaldo opgebruikt dan heeft u een termijn van maximaal 3 maanden om het prepaid saldo op te waarderen. Wordt dit niet gedaan dan vervalt de simkaart. Is de simkaart vervallen dan kan via onze webshop altijd een nieuwe simkaart worden aangekocht. Nieuwe simkaarten kosten €9,95 inclusief verzending en starttegoed.

Werking prepaidsaldo en geldigheid van het beltegoed:

Het horloge heeft een doorlopende dataverbinding met de one2track server. Dit is nodig voor het uitwisselen van positie- en horlogestatus informatie. Minimaal eenmaal per 12 uur (of eerder in geval van een onderbreking door bereik of andere oorzaak) wordt de datasessie afgerekend op het prepaidsaldo. In het gebruiksoverzicht ziet u deze afgeronde datasessies staan met hun afrekening. Gemiddeld verbruik per dag is 100-200kb (= €0.01 per dag). Staat het horloge in een actieve trackingstand of worden er veel gesproken berichten verzonden dan kan het gebruik hoger zijn. 

Het beltegoed én de simkaart zijn onbeperkt houdbaar. Wel moet er een positief saldo aanwezig zijn zodat de maandelijkse gebruikerskosten van €0,99 in mindering kan worden gebracht op het saldo.

Wordt het saldo negatief dan ontvangt u automatisch waarschuwingen in de one2track app. Bij een negatief saldo worden de services uitgaande telefoongesprekken en data geblokkeerd. Gedurende de eerste maand zijn inkomende (nood) gesprekken nog wel mogelijk. Is het saldo na een maand nog niet opgewaardeerd dan wordt de simkaart geblokkeerd op het KPN netwerk. U heeft dan nog maximaal 2 maanden de tijd om het saldo op te waarderen. Is het saldo in totaal 3 maanden negatief dan komt de simkaart volledig te vervallen. In dat geval kunt u een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

Overige informatie:

Alle simkaarten zijn voorzien van een IMEI locking functie. Hierdoor is het niet mogelijk om de simkaart in een ander apparaat te stoppen. Dit om de simkaart maximaal tegen diefstal te beveiligen. Is de simkaart of het horloge gestolen neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen direct de simkaart vernietigen en eventueel een nieuwe simkaart maken.

Binnen Nederland gebruiken wij het netwerk van KPN. Buiten Nederland en binnen Europa maken wij gebruik van internationale roaming via het netwerk van KPN. KPN garandeerd dat er altijd 3 roamingnetwerken beschikbaar zijn per Europees land. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan altijd even contact op met onze klantenservice.

 

One2track - Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie!

Nu tijdelijk 10% voorjaarsvakantie korting!
Vul de kortingscode 'Voorjaar' in bij uw bestelling en ontvang 10% extra korting bovenop onze bestaande acties.