One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
De leukste kindercadeaus van dit moment
Eigenaar en founder
23/02/2024

De leukste kindercadeaus van dit moment

Ouders en cadeauzoekers opgelet! Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor kinderen? In deze post delen we de leukste cadeautjes voor kinderen van dit moment. Of je nu op zoek bent naar iets educatiefs of creatiefs, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder en laat je inspireren!

Cadeau kinderen: onze tips

Hieronder hebben wij de leukste kindercadeaus voor je op een rijtje gezet. Van kleine cadeautjes kind tot wat grotere: er komt van alles voorbij! 

1. Knutselset

Kinderen zijn vaak dol op knutselen en creatief bezig zijn. Geef ze daarom een knutselset cadeau waarmee ze hun eigen kunstwerken kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een schilderset, mozaïek set of een pakket om zelf sieraden te maken. Zo kunnen ze zich urenlang vermaken en hun fantasie de vrije loop laten.

2. Bordspel

Een bordspel is altijd een goed idee als kinder cadeau. Het is niet alleen leuk om samen te spelen, maar het stimuleert ook de ontwikkeling van strategisch denken en sociale vaardigheden. Kies bijvoorbeeld voor populaire spellen zoals 'Wie is het?', 'Monopoly' of 'Jenga'.

3. Boeken

Voor kleine boekenwurmen is er niets leuker dan nieuwe boeken krijgen om te lezen. Of het nu gaat om prentenboeken, avonturenverhalen of informatieve boeken over dieren of geschiedenis; er is voor ieder kind wel een passend boek te vinden.  

4. Bouwspeelgoed

Met bouwspeelgoed kunnen kinderen hun motorische vaardigheden verbeteren terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan DUPLO, LEGO of K'NEX, waar ze eindeloos creaties mee kunnen bouwen.

5. Poppen of actiefiguren

Voor kinderen die graag rollenspellen spelen, zijn poppen en actiefiguren geweldig als cadeautjes kinderen. Laat ze hun eigen avonturen bedenken met bijvoorbeeld Barbiepoppen, Spiderman actiefiguren of Disney prinsessen.

6. Muziekinstrumenten

Is jouw kind muzikaal aangelegd? Geef dan een muziekinstrument aan kinderen cadeau, zoals een keyboard, gitaar of drumstel. Naast dat het leuk is om te spelen, kan het ook helpen bij de ontwikkeling van ritmegevoel.

7. Buitenspeelgoed

Zeker in de zomer is buitenspeelgoed een schot in de roos. Denk aan een stoere step, een springtouw of een waterpistool voor uren speelplezier in de tuin of op het strand. Ook met onze GPS horloges kun je het buitenspelen stimuleren. Deze bevatten functies zoals een stappenteller en scoreboard en zijn vrij van sociale media. 

De trend van GPS horloges als kindercadeau

De populariteit van een smartwatch kind is de laatste jaren flink gegroeid. Dit soort kindercadeaus zijn niet alleen leuk voor de kinderen zelf maar ook voor de ouders!  

Een GPS horloge kind bevat een GPS tracker waarmee ouders via de One2track app altijd kunnen zien waar hun kind zich bevindt. Dit geeft een geruststellend gevoel en zorgt ervoor dat ouders hun kind meer vrijheid kunnen geven om zelfstandig op pad te gaan. Het horloge heeft daarnaast ook een SOS-functie, waarmee je kind in noodsituaties snel contact kan opnemen.

Naast veiligheidsaspecten zijn er nog meer redenen waarom GPS horloges zo populair zijn als kindercadeaus. De horloges worden ontworpen in vrolijke kleuren, wat ze extra aantrekkelijk maakt voor jonge kinderen. Ook kun je met onze nieuwste modellen videobellen en is zit er een ingebouwd scorebord op, voor een potje voetbal op het schoolplein. 

Een ander pluspunt van onze GPS horloges is dat ze spatwaterdicht zijn en dus bestand tegen buitenspelen in de regen. Ook zijn ze schokbestendig, wat handig is voor actieve en avontuurlijke kinderen.

Ouders kunnen via een app op hun telefoon instellingen aanpassen, zoals welke nummers gebeld kunnen worden vanaf het horloge en welke meldingen ze willen ontvangen. Zo hebben ze altijd controle over wat er gebeurt met hun kinderen, maar voelen de kinderen zich ook vrijer.

Wat zijn de voordelen van het geven van een GPS horloge als kinder cadeau? 

Een van de belangrijkste voordelen van een GPS horloge voor kinderen is dat het de veiligheid vergroot. Met behulp van GPS-technologie kunnen ouders de locatie van hun kinderen in realtime volgen en zo altijd weten waar ze zich bevinden. Dit geeft ouders gemoedsrust, vooral als hun kind bijvoorbeeld alleen naar school fietst of buiten gaat spelen.

Daarnaast kan een GPS horloge ook helpen om verloren of verdwaalde kinderen snel terug te vinden. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over het feit dat hun kind verdwaald raakt tijdens een dagje uit of op vakantie. Met slechts één druk op de knop kunnen ze snel zien waar hun kind zich bevindt en hen zo gemakkelijk weer terugvinden.

Een ander voordeel van een GPS horloge voor kinderen is dat het hen meer vrijheid geeft zonder dat dit ten koste gaat van hun veiligheid. Kinderen kunnen met behulp van het horloge zelfstandiger worden en bijvoorbeeld alleen naar vriendjes of naar de speeltuin gaan, terwijl ouders nog steeds toezicht kunnen houden via de app op hun telefoon.

Bovendien kan een GPS horloge ook handig zijn bij noodgevallen. In geval van nood kunnen kinderen met één druk op de knop een noodoproep doen naar hun ouders of andere vooraf ingestelde contacten. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als het kind zich bezeert tijdens het spelen of als er sprake is van een noodsituatie. 

Tot slot maakt een GPS horloge het ook mogelijk om virtuele grenzen in te stellen. Ouders kunnen bijvoorbeeld instellen dat ze een melding krijgen wanneer hun kind buiten een bepaald gebied komt, zoals de buurt of school. Zo weten ouders altijd waar hun kinderen zijn en kunnen ze eventueel ingrijpen als dat nodig is.

Kortom, een GPS horloge voor kinderen biedt vele voordelen voor zowel kinderen als ouders. Het vergroot de veiligheid, geeft meer vrijheid en biedt gemoedsrust. Daarom is het niet een van de populairste kindercadeaus, maar ook een praktische keuze voor ouders!

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan