fbpx

Per 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese privacywet de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van toepassing op bedrijven die met privacygevoelige gegevens werken. Deze wet vervangt de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en wordt daarmee aangescherpt. Zo is er de verplichting tot het aanstellen van een Data Protection Officer (DPO), 

Vooruitlopend op deze wetgeving én natuurlijk de berichtgevingen rondom onveilige GPS horloges zijn wij de samenwerking gestart met Cyber Guard Security International in de persoon van Ron Rietveld.

Ron is daarmee vanaf heden het aanspreekpunt voor databeveiliging binnen one2track en hier zijn wij trots op! Met Ron hebben wij een highly skilled specialist aan ons team toegevoegd die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de datasecurity bij bedrijven als ABN Amro, ING en Albert Hein. Samen met Ron gaan wij de komende maanden aan het werk om zowel systemen als processen binnen one2track te auditen. Ook zal Ron een prominente rol hebben in de verhuizing van onze server en databaseomgevingen naar Nederland (Amsterdam).

 

CyberGuard International en one2track 3

Meer weten over Cyber Guard International? Check dan de website: https://cyberguardinternational.com/

 

Meer nieuws?