fbpx

Afgelopen maand zijn wij een nieuw partnerschap aangegaan met Here Maps. Here is naast Google de grootste en meest betrouwbare GEOMap leverancier. Met dit partnerschap hebben wij de mogelijkheid gekregen om nog meer gave GEO map functies aan de one2track app toe te voegen. Denk hierbij aan kompasgestuurd draaien van de map en realtime snelnavigatie naar de locatie van het horloge.

Meer over Here.com

Here.com is gestart in 2001 door telefoonfabrikant NOKIA, inmiddels is het bedrijf volledig overgenomen door een consortium van automotive bedrijven waaronder Audi, BMW en Mercedes. Navigatiesystemen in deze auto's hebben een zelflerend vermogen. Hierdoor worden de landkaarten altijd geupdate met de nieuwste informatie die rechtstreeks vanaf de weg komt. Here heeft daarmee vaak actuelere kaarten dan Google. Inmiddels maken ook bedrijven als Facebook, Microsoft en Amazone al actief gebruik van de GEO kaarten van Here.

Meer functiemogelijkheden

Met HereMaps heeft one2track meer mogelijkheden gekregen om map functies toe te voegen aan de one2track app. Een van de nieuwe functies die momenteel als eerste wordt ontwikkeld door onze engineers is kompasgestuurde navigatie. Met deze functie is het straks mogelijk om actief de richting naar het horloge te wijzen. De map zal dus feitelijk meedraaien met de richting die wordt gelopen. 

Automatisch updaten van de one2track app

Afgelopen week zijn de app updates toegevoegd aan de Google Playstore en Appstore. Uw app zal hierdoor automatisch updaten naar de nieuwste versie met HereMaps.  

Heremaps screenprint