fbpx

Trots zijn wij dat wij onze eigen telecomprovider One2mobile kunnen introduceren. Huidige prepaidproviders zijn voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in mobiele (Smart) telefoons. Voor gebruik in GPS horloges hebben deze providers echter hun beperkingen. Dit is de reden dat wij vorig jaar gestart zijn met de ontwikkeling van onze eigen Simkaarten. Lagere kosten, geen starttarieven, werking in heel Europa zonder extra kosten, eenvoudig inzicht in bel- datategoed en opwaarderen via One2mobile app.

Beperkingen huidige telecomproviders in onze GPS horloges

Wij vinden dat onze GPS telefoon horloges eenvoudig in gebruik moeten zijn voor onze klanten. Het afgelopen jaar is er veel geinvesteerd in de ontwikkeling en verbetering van onze app en software. Echter, er bleef één onhandigheid over en dat was de KPN Simkaart. Buitenlanddekking kan alleen door een buitenland bundel aan te kopen bij KPN én de APN instellingen in het toestel handmatig te veranderen. Inzicht in resterend beltegoed en opwaarderen kan alleen online waarvoor eerst de simkaart geregistreerd moest worden. De registratie van de KPN Simkaart kan alleen in een normale mobiele telefoon. Bovendien zien wij dat de gemiddelde beltijd met een GPS horloge slechts 26 seconden is. Veel providers waaronder ook KPN rekenen een starttarief van 1 minuut per gesprek. Dit is dus zonde van uw beltegoed.

Voordelen van One2mobile

Met de introductie van One2mobile hebben wij deze 'onhandigheden' opgelost. One2mobile heeft altijd Europese dekking, zonder extra kosten of ingewikkelde instellingen. One2mobile rekent geen starttarief voor bellen en rekent daarmee per seconde af. Dit is voor klanten veel voordeliger. Nog handiger, met One2mobile is het mogelijk om zelf te kiezen welke service u opwaardeert. Bellen, Data, SMS u kunt zelf bepalen hoeveel u aan welke service uitgeeft. De registratie van de Simkaart verloopt eenvoudig via de 'One2mobile app'. In deze app heeft u live inzicht in resterend beltegoed en datategoed. Via de app kunt u ook eenvoudig opwaarderen. Geen zorgen overigens over het netwerkbereik. One2mobile maakt gebruik van de betrouwbare KPN infrastructuur en zendmasten. Meer weten over de voordelen van One2mobile in uw GPS horloge? Kijk dan eens op www.one2mobile.com 

Home one2mobile 

U heeft altijd zelf de keuze

Uiteraard kunt u als klant nog steeds zelf kiezen welke provider wij als service voor u in het horloge zetten. In de bestelomgeving kiest u voor One2mobile of KPN. Onze horloges blijven overigens Simlock vrij, klanten behouden dus ook nog de mogelijkheid om zelf een andere telecomprovider te kiezen.

Meer nieuws?