fbpx

Wij luisteren goed naar onze klanten en gebruiken deze feedback om onze app en software steeds verder te verbeteren. In de app update van deze maand is voornamelijk de Android versie van de one2track app aangepakt. Ook hier is de positiemarge indicator toegevoegd en is de Google Map geoptimaliseerd. 

 
GPRS positieafwijking indicator ook toegevoegd in Android app

In de app update van afgelopen week is ook voor Android de 'GPRS positieafwijking cirkel' geprogrammeerd. Kan het horloge geen GPS of WIFI positie vinden dan probeert het horloge de positie te bepalen via de dichtbijzijnde KPN zendmast. Dit noemen wij GPRS (Global Positioning By Radio Signal). De afwijking kan daarmee in sommige gebieden oplopen tot 500 meter. Vanaf nu wordt deze mogelijke afwijking weergegeven doormiddel van een oranje cirkel. Zo kunt u sneller inschatten of de positiebepaling zuiver (GPS of WIFI) of onzuiverder (GPRS) is geweest.

 

one2track app update september 3 

Andere verbeteringen Androide versie app

Naast de GPRS positiemarge indicator hebben wij de zoomlevels van de Google Map geoptimaliseerd (ook voor toezichthouder positiefunctie). Ook is de 'positie pin' (met foto) groter gemaakt en is de bug in de 'eigen zichtbaarheid' functie opgelost. Hierdoor kan deze functie direct na de eerste inlog geactiveerd worden. Tot slot hebben wij een aantal tekstverbeteringen doorgevoerd in de app. 

Verbeteringen IOS versie app (Iphone)

In sommige gevallen leken de pushnotificaties niet goed door te komen bij gebruikers van de IOS app. De pushnotificatiefunctie is aangepast en opnieuw gekoppeld aan Apple pushservices. Voor gebruikers van de Iphone 4 is de niet werkende monitorfunctie opgelost. 

Automatische update via Google Playstore of Appstore

U ontvangt automatisch de melding op uw smartphone dat er een update van de one2track app beschikbaar is. Door akkoord te geven wordt vervolgens uw app automatisch geupdate. U hoeft niet opnieuw te registreren! Uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord blijven gewoon geldig. 

Releaseplanning November: Introductie online One2track platform!

Vanuit zorginstellingen en kinderdagverblijven ontvingen wij regelmatig het verzoek om een online versie van de app te ontwikkelen. Op deze manier zou het mogelijk zijn om via laptop of desktop doorlopend de positiegegevens van een groep horlogedragers te monitoren. Ook dit hebben wij opgepakt. Momenteel zijn onze programmeurs al bezig om de laatste onderdelen van de software te implementeren voor dit online platform. De livegang van dit platform staat gepland voor de eerste week van november.  

  

Meer nieuws?