fbpx

Wij luisteren goed naar onze klanten en gebruiken deze feedback om onze app en software steeds verder te verbeteren. Zo kregen wij de afgelopen periode regelmatig de vraag om bij de onzuivere GPRS positiebepaling (dit wanneer het horloge geen GPS of WIFI positie kan vinden) duidelijker in de app de mogelijke afwijking weer te geven. 

 
Nieuw! GPRS positieafwijking aanduiding

In de app update die in de loop van de komende week voor zowel Android als IOS wordt uitgerold, hebben wij de 'GPRS positieafwijking cirkel' geprogrammeerd. Kan het horloge geen GPS of WIFI positie vinden dan probeert het horloge de positie te bepalen via de dichtbijzijnde KPN zendmast. Dit noemen wij GPRS (Global Positioning By Radio Signal). De afwijking kan daarmee in sommige gebieden oplopen tot 500 meter. Vanaf nu wordt deze mogelijke afwijking weergeven doormiddel van een oranje cirkel. Zo kunt u sneller inschatten of de positiebepaling zuiver (GPS of WIFI) of onzuiverder (GPRS) is geweest.

 

one2track app update september 3 

Automatische update via Google Playstore of Appstore

U ontvangt automatisch de melding op uw smartphone dat er een update van de one2track app beschikbaar is. Door akkoord te geven wordt vervolgens uw app automatisch geupdate. U hoeft niet opnieuw te registreren! Uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord blijven gewoon geldig. 

 

Meer nieuws?