fbpx

Er is weer hard gewerkt aan verbetering van onze one2track app! Deze week hebben wij een nieuwe versie vrijgegeven in de Google Playstore en Appstore waarbij er opnieuw functies zijn toegevoegd en verbeterd. In deze release bijvoorbeeld de familiepositiefunctie waarmee in geval van een SOS direct de locatie van de toezichthouders zichtbaar is, 

Nieuw! Toezichthouderpositie functie

Met de familiepositiefunctie is het mogelijk om naast de positie van het horloge ook de positie van de toezichthouders/familieleden te zien. Natuurlijk kan iedere toezichthouder zelf bepalen wanneer hij of zij zichtbaar is. Spreken de toezichthouders af om in geval van een SOS direct de eigen positie zichtbaar te maken, dan kan snel duidelijk zijn wie het dichtst in de buurt van de drager van het horloge is.

Eigen positiefunctie nieuwe app feature one2track app GPS

Nieuw! "Dayhaps" familieagenda

Enige tijd geleden hebben wij kennisgemaakt met de software ontwikkelaars van "Dayhaps". "Dayhaps" is een bijzonder handige en bovendien zeer eenvoudig te bedienen digitale familieagenda. Een gedeelde groepsagenda die in onze beleving heel goed past binnen de toezichthouderschapsfunctie van de one2track app. Wie gaat er bijvoorbeeld met opa naar de huisarts of het ziekenhuis? Wie haalt de medicijnen bij de apotheek? Natuurlijk is de app ook heel handig als vervanging van de bestaande gezinsagenda die vaak nog fysiek "aan de koelkast" hangt. 

Dayhaps app one2track GPS

Nieuw! Oproepprofiel voor "Connect Touch" horloge

In de nieuwe app is de functie voor het instellen van het oproepprofiel van de "Connect Touch" toegevoegd. Het is daarmee mogelijk om het oproepsignaal van dit horloge via de app aan te passen naar stil, melodie of trilstand.  

Verdere verbeteringen in deze nieuwe app versie

Naast de nieuwe functies hebben wij ook een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zoals optimalisatie van het Nederlandse taalpack, de kaart en positiegegevens en de verbetering van de registratieprocedure. Ook hebben wij de "eigen positie functie" geoptimaliseerd waardoor de "eigen positie" in de app nu doorlopend ververst wordt.

Automatische update via Google Playstore of Appstore

U ontvangt automatisch de melding op uw smartphone dat er een update van de one2track app beschikbaar is. Door akkoord te geven wordt vervolgens uw app automatisch geupdate. U hoeft niet opnieuw te registreren! Uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord blijven gewoon geldig. 

Bekijk hier de aangepaste handleidingen voor de werking van de nieuwe functies

Meer nieuws?