fbpx

De laatste weken krijgen wij steeds meer berichten van consumenten die via een veilingsite of dagaanbieder hun GPS horloge hebben gekocht. Vaak zijn deze consumenten in de veronderstelling dat de horloges via deze sites van one2track afkomstig zijn.

Deze horloges zijn vaak gekocht voor een "te mooi om waar te zijn aanbieding". In sommige gevallen zelfs met de suggestie dat deze horloges van one2track zijn en werken op onze Nederlandse app en server.

Deze producten van "handelaren" komen echter rechtstreeks uit China en zijn niet te vergelijken met onze producten. De horloges lijken hetzelfde maar de software in de one2track horloges is volledig opnieuw geschreven door onze programmeurs. Hierdoor is de werking stabieler, sneller, veiliger en zijn er bovendien meer functies. Ook vinden er regelmatig updates plaats.

Horloges via "handelaren" maken geen gebruik van onze Nederlandse one2track app en zijn vaak geimporteerd via sites als Alibaba en AliExpress. Deze horloges maken gebruik van slechte instabiele chinese apps (SETracker app) en software die ook nog eens slecht vertaald is naar het Nederlands. Ook de beveiliging van uw persoons- en locatiegegevens op deze goedkope Chinese servers is dubieus.

Tip: Heeft u per ongeluk toch een horloge bij een handelaar gekocht die niet werkt? Wij kunnen het horloge voor u herinstalleren zodat deze gaat werken binnen het one2track domein. Meer weten? Bekijk dan onze installatieservice.