fbpx

De afgelopen weken zijn wij verrast door de enorme vraag naar onze GPS horloges. Geweldig! Echter ondanks de grote voorraad in ons distributiecentrum zijn er toch een aantal producten en kleuren uitverkocht geraakt. Gelukkig is de nieuwe productie aangekomen en is alles nu weer ruim op voorraad. Op ontwikkelingsgebied zitten wij overigens ook niet stil,

Nieuwe app release

Wij zijn momenteel druk bezig met het debuggen van de nieuwe app versie waarbij het ook mogelijk is om de positie van de toezichthouders te zien. De laatste testversies lieten helaas toch nog wat problemen zien op IOS (Iphone) die nu worden opgelost. Heel gaaf is dat wij de samenwerking zijn aangegaan met startup "Dayhaps". Dayhaps heeft een prachtige familie agenda ontwikkeld waardoor familieleden in een gezamenlijke agenda afspraken kunnen inplannen. In de nieuwe versie release van de one2track app zal deze "Dayhaps" koppeling zitten. Super handig!

Eigen GSM netwerk

Ook zijn wij met een aantal grote partners in vergevorderd stadium over de introductie van een eigen SIM netwerk met Europese dekking, hierdoor zal het horloge straks in heel Europa gaan werken zonder dat er een extra data- en belbundel hoeft te worden afgesloten bij KPN. Geen abonnement! Maar allemaal op basis van prepaid. En bovendien via onze one2track app het resterende bel en datategoed zien en eenvoudig opwaarderen.

Let op bij aankoop GPS horloge van een andere aanbieder!

Helaas krijgen wij de afgelopen periode steeds meer klanten die een GPS horloge bij een andere aanbieder hebben gekocht. Vaak via een scherpe prijs of aanbieding. Hier wordt de suggestie gewekt dat deze horloges van one2track zijn en werken op onze Nederlandse app en server. Deze producten van "handelaren" komen echter rechtstreeks uit China en zijn niet te vergelijken met onze producten. De horloges lijken welliswaar hetzelfde maar de software in de one2track horloges is volledig opnieuw geschreven door onze programmeurs. Hierdoor is de werking stabieler, sneller, veiliger en zijn er bovendien meer functies. Ook vinden er regelmatig updates plaats. Horloges via "handelaren" maken geen gebruik van onze Nederlandse one2track app en zijn vaak geimporteerd via sites als Alibaba en AliExpress. Deze horloges maken gebruik van slechte instabiele chinese apps (SETracker app) en software die ook nog eens slecht vertaald is naar het Nederlands. Ook de beveiliging van uw persoons- en locatiegegevens op deze goedkope Chinese servers is dubieus. 

Tip: Heeft u per ongeluk toch een horloge bij een handelaar gekocht die niet werkt? Wij kunnen het horloge voor u herinstalleren. Meer weten? Bekijk dan onze installatieservice.