fbpx

Steeds vaker krijgen wij vragen van consumenten die een soortgelijk (niet werkend) horloge goedkoper elders hebben gekocht. Het komt zelfs voor dat horloges via marktplaatshandelaren worden verkocht onder de noemer "one2track". Deze horloges zijn niet van ons en niet vergelijkbaar met de horloges die door ons worden verkocht.

De horloges lijken welliswaar hetzelfde maar de software in de one2track horloges is volledig opnieuw geschreven door onze programmeurs. Hierdoor is de werking stabieler, sneller, veiliger en zijn er bovendien meer functies. Ook vinden er regelmatig updates plaats. Horloges via "handelaren" maken geen gebruik van onze Nederlandse one2track app en zijn vaak geimporteerd via sites als Alibaba en AliExpress. Deze horloges maken gebruik van slechte instabiele chinese apps (SETracker app) en software die ook nog eens slecht vertaald is naar het Nederlands. Ook de beveiliging van uw persoons- en locatiegegevens op deze goedkope Chinese servers is dubieus. 

Tip: Heeft u per ongeluk toch een horloge bij een handelaar gekocht die niet werkt? Wij kunnen het horloge voor u herinstalleren. Meer weten? Bekijk dan onze installatieservice.