fbpx

Wij wensen al onze klanten, onze volgers en iedereen die one2track het afgelopen jaar een warm hart hebben toegedragen een fijne feestdagen en een goed 2017! Zonder jullie vertrouwen en support hadden wij onze ambities niet waar kunnen maken! Bedankt hiervoor! Alvast onze goede voornemens voor 2017 weten?   

Productontwikkeling nieuwe horloges one2track

In 2016 hebben wij de focus gehad op de ontwikkeling van onze software, platform en app, samen met de input van onze klanten hebben wij steeds meer verbeteringen kunnen doorvoeren. Het resultaat is een mooie stabiele en gebruikersvriendelijke Nederlandse app en platform. In 2017 gaan wij ons juist meer focussen op de ontwikkeling van onze eigen hardware. Horloges die door one2track zijn ontworpen met een veelheid aan nieuwe functies en bovendien waterdicht! Heel handig mocht de zomer van 2017 net zo mooi worden als die van 2016.

Introductie telecomprovider 'one2mobile'

Niet alleen de software en de horloges, ook de SIMkaarten en het GSM netwerk worden in 2017 beter. Wij gaan onze eigen provider introduceren 'One2mobile': Europese dekking zonder extra kosten, altijd verbinding met het sterkste netwerk beschikbaar, beltegoed en datategoed inzien en opwaarderen via de one2track app én scherpere tarieven. In januari 2017 staat de consumententest gepland van ons nieuwe GSM netwerk. Zijn de testresultaten goed, dan gaan wij zowel nieuwe als bestaande klanten de optie bieden om hun KPN simkaart te vervangen. Uiteraard blijven onze toestellen gewoon SIM-lock vrij.

Uitbreiding retailnetwerk one2track producten

Onze producten worden in 2017 opgenomen in het assortiment van een aantal grote retailers. Zo kunt u onze producten straks ook in een winkel bij u in de buurt bekijken. Door de Europese dekking van onze eigen GSM provider 'one2mobile' hebben wij de ambitie om onze verkoopkanalen over de Nederlandse grens uit te breiden.

Wij wensen iederen een mooie Kerst en een prachtige jaarwisseling! Tot 2017!