One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Tijdens de ‘’HomeWizard  10 van Noordwijk’’ op 7 juli as verbinden wij onze naam aan de Familieloop. Wij zijn enthousiast!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen fantasierijk, vrij en ongestoord buiten kunnen spelen. Wij snappen hoe belangrijk bewegen is voor kinderen. Met regelmaat bewegen zorgt voor een betere weerstand, conditie, meer ontspanning en een betere slaap.

Als one2track stimuleren wij daarom initiatieven die ervoor zorgen dat kinderen meer gaan bewegen. De Familieloop is geliefd onder de jongste atleten en hun families. Iedereen kan meedoen, van de allerkleinsten tot tieners. De Familieloop is een unieke kans voor kinderen om hun passie voor bewegen te uiten of ontdekken en plezier te beleven aan sport en beweging! 

Wij kunnen niet wachten om al die jonge atleten te zien stralen tijdens de ‘one2track Familieloop 2024’. 

bewegen is gezond
doe ook mee!

Wat is de familieloop?

Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes en zusjes meedoen aan het coolste (hard)loop evenement van Noordwijk? Dat doe je natuurlijk! Samen met honderden andere kinderen loop je onder luid applaus over de boulevard van Noordwijk om bij de finish je welverdiende medaille op te halen. Je kan kiezen uit een 1 KM of 2 KM. Ouders die mee willen lopen met hun kinderen dienen zich ook in te schrijven.

Over One2track

One2track begon in 2014 met ’t doel de allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges te ontwikkelen voor kinderen en ouders. Betrouwbaar, maar ook betaalbaar bij aanschaf en in gebruik. Nu met meer dan 130.000 enthousiaste ouders en avonturiers verder zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of social media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.

Over One2track

Onze avonturiers!

Ben jij een echte avonturier, deel dan je foto of video met #one2trackavonturier en zie jezelf hier terug!

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan