One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Goed nieuws! Onze tarieven veranderen niet in 2024!
Eigenaar en founder
04/12/2023

Goed nieuws! Onze tarieven veranderen niet in 2024!

Ondanks dat alles in het dagelijks leven duurder wordt, kiest One2track ervoor om de gebruikstarieven voor 2024 niet te verhogen. Zeker in deze tijd waarin veel gezinnen moeite hebben om financieel rond te komen, vinden wij het belangrijk dat onze GPS horloges zonder zorgen gebruikt moeten kunnen worden. Wij kunnen dit doen doordat One2track het afgelopen jaar snel gegroeid is. Op dit moment worden onze GPS horloges dagelijks in meer dan 130.000 huishoudens gebruikt. Deze schaalvergroting zorgt ervoor dat kosten efficiënter kunnen worden verdeeld en de gestegen kosten van systeembeheer, energie en loonkosten voldoende kunnen worden gecompenseerd. Dit voordeel geven wij graag terug aan onze gebruikers.

Wist je trouwens al dat je bij one2track vrije keuze hebt tussen 'Prepaid' of 'Unlimited' gebruik tegen een vast bedrag per maand? Gebruikt je kind de (video) belfuncties gedurende een periode intensief? Dan is het mogelijk om te switchen van 'Prepaid' naar 'Unlimited' gebruik. Voor €9,95 per maand kan je kind dan onbeperkt gebruik maken van alle functies. Als het GPS horloge minder gebruikt wordt, kun je weer terugswitchen naar het 'Prepaid' model. Het switchen tussen de 'Prepaid' en 'Unlimited' gaat eenvoudig via de one2track ouder app.

Meer lezen over onze simplannen? Check hier.

Bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme over ons product dat zorgt voor dit succes! Wij wensen iedereen alvast een fijne feestdagen en natuurlijk veel gebruiksplezier in 2024.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan