One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Vrij keuze tussen prepaid of unlimited gebruik
Eigenaar en founder
28/07/2023

Vrij keuze tussen prepaid of unlimited gebruik

One2track biedt een uniek concept waarbij de simkaart en GSM connectiviteit naadloos in het product is verwerkt. Een gebruiker hoeft hierdoor niet zelf een simkaart aan te schaffen bij een provider en allerlei moeilijke handelingen te verrichten bij installatie én opwaarderen. 

Het grote gemak voor onze gebruikers is ook dat alle simkaartfuncties waaronder inzicht in het verbruik en het opwaarderen van het prepaidtegoed handig en overzichtelijk zijn verwerkt in de one2track app.

Nieuw dit jaar is de optie voor gebruikers om te wisselen tussen het  'Prepaid' of 'Unlimited' plan. Gebruikt je kind de (video) belfuncties gedurende een periode intensief? Dan is het mogelijk om te switchen van 'Prepaid' naar 'Unlimited' gebruik. Voor €9,95 per maand kan je kind dan onbeperkt gebruik maken van alle functies van het horloge. Als het GPS horloge minder gebruikt wordt, kun je weer terugswitchen naar het 'Prepaid' model. Het switchen tussen de 'Prepaid' en 'Unlimited' gaat eenvoudig via de one2track app.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Je kunt via de one2track app op ieder moment switchen van ‘Prepaid’ naar ‘Unlimited’. Je hebt daarbij de keuze om het resterende prepaidsaldo te gebruiken om de eerste abonnements betalingen te doen. Je kunt via de app ook op ieder moment weer terugswitchen naar het ‘Prepaid plan’. De enige voorwaarden voor terugswitschen naar prepaid (en daarmee het stoppen van de automatische incasso) is dat het ‘Unlimited plan’ minimaal 90 dagen moet hebben gelopen. Switch je eerder dan die 90 dagen dan zal de switch aan het einde van die 90 dagen automatisch gedaan worden. Loopt het ‘Unlimited plan’ langer dan 90 dagen? Dan zal de switch naar het ‘Prepaid plan’ worden uitgevoerd aan het einde van de lopende 30 dagen periode (waarvoor het abonnementsgeld al betaald is).

Meer weten over onze simkaarttarieven, Europadekkingen of switchen tussen 'Prepaid' of 'Unlimited' tegen een vast bedrag per maand? Klik dan hier.

GPS horloges voor kinderen vrije keuze prepaid of unlimited blog

 

Meer one2track nieuws lezen? Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan