One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Zorgeloos op skivakantie in Europa met een GPS telefoonhorloge
Eigenaar en founder
06/01/2024

Zorgeloos op skivakantie in Europa met een GPS telefoonhorloge

Nu de winter langzaam in Europa haar intrede doet, zijn veel Nederlanders druk bezig om hun ski vakantie voor te bereiden. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders zullen in de komende twee maanden afreizen naar de meest populaire wintersport bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

Neem je je kinderen mee op ski vakantie dan kan een GPS horloge voor kinderen een heel handig hulpmiddel zijn. Je kunt dan namelijk precies zien via GPS waar jouw kinderen zich op de piste bevinden. Daarnaast kun je eenvoudig even bellen of videobellen met elkaar zonder dat je je kinderen eindeloos hoeft te zoeken op de pistes. Door de trilfunctie in het horloge voelen de kinderen direct dat ze gebeld worden door papa of mama.

GPS telefoonhorloges van one2track hebben dekking in heel Europa en zijn daarmee een heel praktisch hulpmiddel om een extra oogje in het zeil te houden óf om snel in contact te komen met jouw kinderen tijdens de vakantie.
GPS horloges van one2track hebben in heel Europa dezelfde werking als in Nederland, met ook nog eens dezelfde tarieven voor bellen en data. Er is geen gedoe met het overzetten van het netwerk als je de grens over gaat, dit gaat allemaal automatisch. Wij garanderen altijd minimaal 2 beschikbare GSM netwerken in het buitenland waardoor je zorgeloos door heel Europa kunt reizen en nooit het contact met je kinderen verliest.

One2track wenst iedereen alvast veel ‘ski plezier’ de komende wintermaanden.

Tip! Zet de telefoonnummers in de contactenlijst met het landnummer 0031. Dan kunnen de horloges in het buitenland ook papa of mama bereiken.

Meer nieuws over one2track lezen? Klik hier.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan