fbpx

Exclusief voor de producten van One2track hebben wij een Nederlandse app en server ontwikkeld. Stabiel, snelle responsetijden, gebruikersvriendelijk en bovendien voldaan aan de hoogste veiligheidseisen op het gebied van databeveiliging.

Geen SeTracker app met vreemde Chinese updates, geen spontane crashes, spontane afwijking in positionering of dagenlange onzekerheid of de app uberhaupt weer zal gaan werken. Alles nu in eigen beheer zodat wij nog betere service kunnen verlenen aan onze klanten. Hieronder een korte impressie van de app die overigens vanuit de Google Playstore en de Appstore eenvoudig en gratis te downloaden is (zoeken op one2track).

Heeft u een bestaand one2track horloge dat momenteel werkt op de SeTracker app? Geen probleem, deze app blijft gewoon werken en wordt door ons nog optimaal ondersteund. Wilt u toch upgraden naar de nieuwe Nederlandse app dan is dat mogelijk. U betaalt hiervoor eenmalig € 10,-. Dit bedrag is voor de installatiekosten en afkoop van het dataverbruik op de nieuwe server. Wilt u uw horloge laten overzetten naar de nieuwe app? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

ViFit connect Button Google play one2track ViFit connect Available on the App one2track