• Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Zorgeloos op vakantie in Europa met een GPS telefoonhorloge
Eigenaar en founder
26/06/2022

Zorgeloos op vakantie in Europa met een GPS telefoonhorloge

Zorgeloos op vakantie in Europa met een GPS horloge voor kinderen van One2track.

De zomer is eindelijk weer begonnen. Tijd om weer heerlijk vakantie te gaan vieren in Nederland of in het buitenland.

Voor kinderen kan een onbekende omgeving in het buitenland best spannend zijn. Daarom wil je als ouder juist in deze situaties een extra oogje in het zeil houden. GPS telefoonhorloges van one2track hebben dekking in heel Europa en zijn daarmee een handig hulpmiddel voor ouders op vakantie. Naast veiligheid zijn de horloges ook bijzonder praktisch op vakantie. Met 1 telefoontje naar het horloge vertel je je kind dat de lunch of het avondeten klaar staat. Op deze manier hoef je niet meer de hele camping of het vakantiepark af te zoeken naar je kinderen.

Onze toestellen hebben in heel Europa dezelfde werking als in Nederland, met ook nog eens dezelfde tarieven voor bellen en data. Er is ook geen gedoe met het overzetten van het netwerk als je de grens over gaat, dit gaat allemaal automatisch. Wij garanderen altijd minimaal 2 beschikbare GSM netwerken in het buitenland waardoor je zorgeloos door heel Europa kunt reizen en nooit het contact met je kinderen verliest.

Concreet hebben onze GPS telefoonhorloges dekking in deze landen: Andorra, Azoren, België, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Ilse of Man, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta,  Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

One2track wenst iedereen alvast veel vakantie plezier de komende zomermaanden.

Tip! Zet de telefoonnummers in het telefoonboekje van het horloge alvast goed met het landnummer 0031 ervoor. Dan kunnen de toestellen in het buitenland zonder problemen papa of mama bereiken.

 Meer nieuws over one2track lezen? Klik hier.

Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Connect GO GPS kinderhorloge Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

iPhone X met One2track app

Je kent ons misschien van