One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld

  dezelfde dag verzonden

 • Marktleider in Nederland

  met meer dan 145.000 actieve gebruikers

 • 24 maanden garantie

  afhandeling binnen 5 werkdagen

 • Werkt in heel Europa

  dus ook zorgeloos op vakantie!

Ons assortiment supermodellen

Kies je favoriete GPS-horloge & stel samen

Connect NEXT

€ 109,95
 • Nieuwste functie; 4G Videobellen
 • GPS + WIFI locatiebepaling
 • Polsmaat 12 tot 18cm
 • Behuizing (h x b) 45mm x 38mm
 • Leeftijd vanaf 6 jaar
Productvideo Bestel nu

Connect UP

€ 104,95
 • Nieuwste functie; 4G Videobellen
 • GPS + WIFI locatiebepaling
 • Polsmaat 11 tot 17cm
 • Behuizing (h x b) 48mm x 31mm
 • Leeftijd vanaf 4 jaar
Productvideo Bestel nu

Connect NEO

€ 99,95
 • Nieuwste functie; 4G Videobellen
 • GPS + WIFI locatiebepaling
 • Polsmaat 12 tot 19cm
 • Behuizing (h x b) 51mm x 42mm
 • Leeftijd vanaf 8 jaar
Productvideo Bestel nu

Kom je er nog steeds niet uit?

Ben je op zoek naar een GPS-horloge voor je kind, maar twijfel je nog welke je moet kiezen? In dit vergelijkingsoverzicht hebben wij onze producten op een rijtje gezet. Ontdek de verschillen per toestel en functies. Laten we samen op zoek gaan naar jouw perfecte (super)model!

Met de app kun je gemakkelijk:

 • De GPS posities bekijken Je kunt meerdere horloges tegelijkertijd volgen
 • Wisselen tussen straat- en satellietzicht Zuivere GPS posities binnen- en buitenshuis
 • Videobellen met het horloge Zien of jouw kind in een veilige omgeving is
 • Berichten sturen en ontvangen Stuur berichtjes van en naar het horloge
 • Saldo opwaarderen en verbruik zien Volledig prepaid en werking door heel Europa
 • Het horloge bedienen Volledig Nederlands én makkelijke bediening
Streetview One2track app Satelite view One2track app Chatfunctie One2track app Saldo One2track app Functiemenu One2track app
Module over ons Categoriepagina

Waarom One2track?

Met meer dan 145.000 enthousiaste gebruikers zorgen wij voor fantastische buitenspeelavonturen en zorgeloze ouders.

Lees meer over ons

Check it out!

Zorgeloos op vakantie met een GPS horloge voor kinderen.

Bekijk de video
One2track - Meisje met horloge

Hoe werkt ’t?

Een GPS horloge, wat zit erbij en wat doe je ermee?

Connect NEXT One2track horloge iPhone X met One2track app

GPS horloges voor kinderen

Ben je op zoek naar een GPS horloge kind? Bij One2track vind je een ruim assortiment aan robuuste kinderhorloges met GPS. Ons kinder gps horloge is betaalbaar bij aanschaf en goedkoop tijdens gebruik. Met onze prepaid simkaart betaal je alleen wat je gebruikt, geen dure abonnementen, aansluitkosten of starttarieven.

Horloge kind GPS - onze producten

Onze verschillende modellen voor jong én oud(er).

Door de jaren heen hebben we verschillende modellen ontwikkeld. Elk GPS horloge voor kinderen is geschikt vanaf een bepaalde leeftijd en uitgerust met diverse functies. We hebben al modellen geschikt vanaf ongeveer 4 jaar oud. De taal van onze horloges is in te stellen op Nederlands of Engels.

Kinder horloge GPS vanaf 5 jaar

Connect UP

Kinder horloge GPS vanaf 7 jaar

Connect Next

Kinder horloge GPS vanaf 8 jaar

Connect NEO

Benieuwd welk GPS kinderhorloge het meest geschikt is voor jouw kind? Bekijk hier de verschillen tussen onze modellen! One2track geeft 24 maanden garantie op fabrieksfouten voor alle modellen. Valt de schade niet meer binnen de garantie van het kinderhorloge? Dan bieden wij verschillende reparaties aan tegen scherpe prijzen.

Horloge kind GPS – Privacy

One2track besteed veel aandacht aan de privacy en databeveiliging van onze GPS kinderhorloges.

One2track besteed veel aandacht aan de privacy en databeveiliging van het horloge met GPS kind. Jouw privacygegevens, maar ook zeker die van je kind, zijn maximaal beveiligd.

De systemen die wij gebruiken zijn ontwikkeld door ons eigen team van Nederlandse engineers. De data worden slechts beperkt opgeslagen. Zo worden locatie-gegevens na 3 maanden gewist en zijn verzonden berichten slechts 78 uur beschikbaar.

Wil je de gegevens permanent verwijderen? Dat kan via de knop “verwijder account”. Hiermee worden alle gegevens permanent uit ons positioneringssysteem verwijderd.

Benieuwd welk model het meest geschikt is voor jouw kind? Bekijk hier de verschillen tussen onze modellen!

Kinder GPS horloge kopen?

Bestel je jouw GPS tracker kinderhorloge op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt je horloge dezelfde dag nog verzonden. Vaak heb je jouw order dus al de volgende dag in huis!

Niet tevreden? Je mag dan het horloge binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden retourneren.

Verder beschikken wij, anders dan anderen, over een Nederlandse helpdesk en app. Zo nemen wij al uw zorgen en enige onduidelijkheden weg.

GPS horloge kind - Waarom speciaal voor kinderen?

Veel kinderen van 10 jaar oud lopen tegenwoordig al rond met de duurste smartphones, maar waarom eigenlijk? Ze bellen er vaak niet eens mee, maar doen er spelletjes op of kijken filmpjes. Bij ons staat de communicatie tussen ouder/verzorger en kind centraal. Daarom hebben onze horloges geen spelletjes, social media of andere apps. Kinderen moeten écht kunnen genieten van het buiten spelen. Daarnaast is een smartphone een duur apparaat dat veel verantwoordelijkheid vraagt van het kind. Sterker nog, vaak wordt de telefoon daardoor thuisgelaten terwijl je als ouder juist wil dat jouw kind bereikbaar is. Een kind moet zich lekker en vrij kunnen bewegen tijdens het buitenzijn. Vandaar dat het GPS horloge kind van One2track wel tegen een stootje kan. Elk GPS horloge van One2track is spatwaterbestendig. Het horloge kan dus met gemak tegen aanraking of tijdelijke onderdompeling in water. Denk hierbij aan regen of wanneer je kind het horloge per ongeluk in het water laat vallen.

GPS horloge kind met belfunctie – bellen en gebeld worden

Ondanks dat ouders hun kinderen natuurlijk alle vrijheid gunnen, hebben zij toch altijd graag nog een oogje in het zeil. One2track heeft daarom het GPS horloge kind in het leven ingeroepen. Met dit stoere kinderhorloge met GPS functie zorg je ervoor dat hij of zij altijd bereikbaar is. Dit kan via app-berichtjes, gesproken berichten, bellen en tegenwoordig kun je met ons nieuwste gps tracker kinderhorloge ook videobellen! Het is niet alleen mogelijk om jouw kind te contacten met je telefoon, maar hij of zij kan jou óók bereiken via het horloge wanneer dat nodig is. Het één druk op de knop staat jouw kind direct met je in contact. Via de app kun je tot wel 10 nummers instellen in het telefoonboek van het horloge. Voor de veiligheid worden anonieme bellers altijd geweigerd. Wel zo’n veilig idee. Via de app kun je een SOS-nummer instellen. Dit nummer wordt gebeld zodra de drager van het horloge op de SOS-knop klikt. Daarnaast ontvangen alle andere app-houders een berichtje dat de SOS-knop is ingedrukt. Daarbij kun je via de app meerdere toezichthouders instellen. De eerst-gekoppelde toezichthouder is de “superuser” en wordt gebeld wanneer de SOS-knop wordt ingedrukt. De andere toezichthouders moeten bij de superuser een verzoek indienen dat eerst moet worden goedgekeurd. Zo houd je altijd grip op wie jouw kind kan volgen. Daarnaast kun je op ieder moment de toezichthouders weer uitsluiten van weergave.

Bij de aanschaf van de GPS horloges voor kinderen ontvang je een SIM kaart. Deze kun je in het horloge plaatsen en daarmee gebruik maken van het netwerk van KPN. Hiermee is het horloge dus ook gelijk een telefoon! Je kunt het horloge aanzetten door de knop aan de zijkant 7 seconden ingedrukt te houden. Het datagebruik (circa 0,01 euro p/d) wordt vervolgens in mindering gebracht op het prepaid tegoed. Wil je het tegoed opwaarderen? Je kunt via de app gemakkelijk nieuw saldo toevoegen. Wanneer een simkaart langer dan 3 maanden een negatief saldo heeft, wordt de kaart getermineerd op het gsm-netwerk van KPN. Het nummer komt te vervallen en de kaart kan niet meer worden gebruikt. Mocht je later het horloge toch nog opnieuw willen gebruiken, dan kun je simpelweg een nieuwe kaart kopen.

Tips & Tricks

Het GPS horloge kind van One2track kan met een volle batterij tot wel 60 uur meegaan. Wil je hier nog langer mee doen? Dan kun je ervoor zorgen dat de locatie niet om de 10 seconden maar om de 10 minuten ververst wordt. Dit kun je doen door het horloge op “powersafe” te zetten. Wanneer de accu van het horloge helemaal leeg is, kan het een paar minuutjes duren voordat deze begint met opladen. Na 5 minuten zal de oplaadcyclus starten. Een ander voordeel van de One2track horloges is dat je het horloge op een “stille modus” kan zetten. Bijvoorbeeld wanneer de kinderen naar school gaan. Je kunt instellen dat het horloge vanzelf op “stil” gaat tussen bepaalde tijden. Dit is allemaal te regelen via de app, het horloge zal gedurende deze periode geen geluid maken. Ook werkt het GPS Horloge kind dankzij het bekende KPN netwerk, door heel Europa. Zowel het bellen als de locatiebepaling werken perfect, zonder dat wij hier extra kosten voor in rekening brengen. Wel zo handig op vakantie! Onze tip is om het horloge bij thuiskomst van vakantie even te herstarten. Zet het kinder GPS horloge even uit door 5 seconden op de powerknop te klikken en wacht 10 minuten. Daarna zal de simkaart opnieuw het IMSI netwerk zoeken en toepassen.

Kinderhorloges GPS – Locatiebepaling en veilige zones

Naast dat jouw kind via het horloge gemakkelijk kunt bereiken, kun je hem of haar ook ten alle tijden lokaliseren via de app. Deze One2track app kun je gewoon vinden in de Google Playstore of de Appstore.

Alle horloges beschikken over GPS-technologie. Deze technologie gebruikt satellietsignalen om de locatie van de drager van het horloge vast te stellen. Daarnaast zijn onze horloges voorzien van een zelflerend positioneringsalgoritme. Dit zorgt ervoor dat het horloge van locaties kan leren, om deze in de toekomst nóg nauwkeuriger weer te geven.

Een belangrijke functie van de One2track horloges is het instellen van veilige zones. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat thuis, bij familie of op school een veilige zone is. Verlaat je kind deze veilige zone? Dan word je gewaarschuwd. Voor een optimale werking van de veilige zone is het aan te raden om de data op “uploadinterval” te zetten. Er is tweemaal een signaal nodig van het horloge om te zien dat jouw kind de veilige zone verlaat. Één keer binnen en één keer buiten de veilige zone. Met het uploadinterval update de locatie één keer per minuut en is het direct duidelijk wanneer jouw kind de veilige zone verlaat.

Veiligheid bij GPS Kinderhorloges

Een van onze allerbelangrijkste speerpunten is het aanbieden van een tracking-app waar je op kunt vertrouwen qua functionaliteiten én op het beheer van je gegevens. Je gegevens worden door ons Nederlandse team van engineers beheerd en veilig gehouden. De dataverbinding tussen de app en server is volledig versleuteld. De opslag van privacy gevoelige informatie doen wij op een high secure locatie in Apeldoorn (Serverius). Onze security officer is verantwoordelijk voor het beheer van deze informatie. Al onze horloges zijn CE en SAR gekeurd volgens de Europese veiligheidsrichtlijnen.

GPS horloge kind - Waarom speciaal voor kinderen?

Veel kinderen van 10 jaar oud lopen tegenwoordig al rond met de duurste smartphones, maar waarom eigenlijk? Ze bellen er vaak niet eens mee, maar doen er spelletjes op of kijken filmpjes. Bij ons staat de communicatie tussen ouder/verzorger en kind centraal. Daarom hebben onze horloges geen spelletjes, social media of andere apps. Kinderen moeten écht kunnen genieten van het buiten spelen. Daarnaast is een smartphone een duur apparaat dat veel verantwoordelijkheid vraagt van het kind. Sterker nog, vaak wordt de telefoon daardoor thuisgelaten terwijl je als ouder juist wil dat jouw kind bereikbaar is. Een kind moet zich lekker en vrij kunnen bewegen tijdens het buitenzijn. Vandaar dat het GPS horloge kind van One2track wel tegen een stootje kan. Elk GPS horloge van One2track is spatwaterbestendig. Het horloge kan dus met gemak tegen aanraking of tijdelijke onderdompeling in water. Denk hierbij aan regen of wanneer je kind het horloge per ongeluk in het water laat vallen.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan