One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Bij One2track bieden we een breed assortiment aan GPS horloges voor kinderen aan. Ben jij benieuwd voor welke leeftijd een GPS horloge kind geschikt is? Lees dan snel verder!

Vanaf 5 jaar is een GPS horloge geschikt voor kinderen

Een GPS horloge kind is geschikt vanaf de leeftijd van 5 jaar. Op deze leeftijd gaan kinderen steeds vaker zelfstandig buiten spelen. Een GPS horloge kan jou als ouder dan een gerust gevoel geven en daarnaast je kind meer vrijheid.

Ook is de omvang van het horloge van belang. Doordat het GPS horloge een mobiele telefoon is waarmee een kind ook kan (video) bellen, speelt de accu in het toestel een belangrijke rol. Deze accu’s zijn weliswaar klein, maar maakt wel dat het horloge groter is dan een standaard horloge dat alleen de tijd kan laten zien.

Kinderpolsjes van kinderen jonger dan 5 jaar zijn vaak te klein waardoor het horloge oncomfortabel kan zitten en kinderen het horloge om die reden niet willen dragen.

Welk GPS horloge koop je voor kinderen van deze leeftijd? Voor de kleinste kinderen adviseren wij de Connect UP, deze heeft door zijn smallere vorm een fijne pasvorm voor de kleinere polsen. Verder is de Connect NEXT, door zijn lichte gewicht, ook zeer geschikt al is deze iets breder. Daarnaast beschikt dit model over de nieuwste functie: videobellen. Handig voor jongere kinderen die nog wat moeite hebben met berichtjes schrijven.

Meestal wordt een GPS horloge kind gedragen vanaf 7 jaar

Onder onze gebruikers zien wij dat het GPS horloge voornamelijk tussen de leeftijd van 7 en 10 jaar wordt gedragen. Voor deze kinderen zijn de Connect NEXT en de Connect NEO het meest geschikt. De Connect NEXT behoort ook tot onze nieuwste generatie modellen, waarbij ouders met hun kinderen via het horloge kunnen videobellen. 

Wil je weten welk GPS horloge het meest geschikt is voor de leeftijd van jouw kind of kinderen? Bekijk ons vergelijkingsoverzicht. Hierin vind je in één oogopslag de verschillen tussen de modellen.

9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan