Winkelwagen is leeg

Producten

Nu
€ 9.95

Maak je horloge uniek? Plaats eens een andere kleur horloge bandje om het horloge. Of bestel eenvoudig een fris nieuw bandje wanneer de oude versleten is.

Nu
€ 99.95

Kinderen hun eerste Smartwatch met telefoon GPS/WIFI positiebepaling en SOS. Met Touchscreen voor de bediening van de functies!

Nu
€ 29.95

Heeft u een ongeval gehad? En is de touchscreen van uw horloge gebroken? Via deze service kunt u het oude horloge omruilen voor een nieuw horloge.

Nu
€ 6.95

Wordt een horloge langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt het ID van het horloge voor uw veiligheid geblokkeerd. Via het Top-up pakket kunt u het horloge heractiveren.

Nu
€ 4.95

De nieuwe generatie prepaid bellen en internet! Speciaal ontwikkeld voor GPS horloges van one2track. Werking binnen heel europa (inclusief Turkije)! Vaste scherpe tarieven zonder extra kosten.

Nu
€ 89.95

Het nieuwste model met zuivere 3 weg positionering: GPS, WIFI en LBS. Mooi en stevig ontwerp met touchscreen voor de bediening van de functies. Nu met vernieuwde display interface

Nu
€ 4.95

Eenvoudig uw GPS horloge opladen met deze 220V/5V USB oplader.

Nu
€ 92.95

Het nieuwste model telefoon horloge met zuivere 3-weg positiebepaling: GPS, GPRS en WIFI. Een door robuuste vormgeving bijzonder stoer horloge.

Nu
€ 82.95

Het nieuwste model met zuivere 3 weg positionering: GPS, WIFI en LBS. Mooi en stevig ontwerp met touchscreen voor de bediening van de functies.

Nu
€ 94.95

Telefoon horloge met GPS, GPRS en WIFI positiebepaling. Speciaal ontwikkeld voor (jong) volwassenen, gehandicapten, dementerenden en ouderen.

Nu
€ 9.95

Upgradepakket one2track app voor oudere horloges van one2track gekocht vóór 01-02-2016 en werkend op de oude SeTracker of Guan Aixing app.

Nu
€ 39.95

Heeft u een GPS horloge elders gekocht en werkt het horloge niet of u hebt problemen met de Chinese SeTracker app? Geen probleem, ook dan bent u welkom bij one2track!

Nu
€ 16.95

Heeft u een defect aan uw one2track horloge dat niet onder de garantie valt of buiten de garantieperiode is ontstaan? Wij bieden u onze reparatieservice,