One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Play

Review Connect Play door logo
12/04/2022

Veilig buitenspelen: GPS horloge voor kinderen door Mini BELL.E

Belle en Lotus worden dit jaar alweer 9 en 7 jaar. Dat betekent dat ze steeds zelfstandiger worden en moeten we hen gaan vertrouwen wanneer ze ergens alleen naartoe willen gaan in deze grote stad.

Over het buitenspelen in de speeltuin, naar het schoolplein toegaan of naar een vriendinnetje hebben we heldere afspraken met de meiden. Maar Den Haag blijft wel een grote drukke stad met veel verkeer. De meisjes vragen steeds meer vrijheid en zelfstandigheid maar het geven van een smartphone met deze leeftijd vinden we nu nog niet aan de orde. 

Ik kwam daarom uit op de one2track GPS horloges met verschillende handige opties en modellen. Zo heeft Belle het tijdloze zwarte model Connect Go en Lotus de leuke blauwe Connect Play. De diverse modellen van One2track en de bijgehorden functies en vergelijkingen kun je hier vinden.

De horloges zijn ietwat groot van formaat maar ze dragen comfortabel dankzij een kindvriendelijk siliconen bandje. Ze hebben tal van leuke functies oals touchscreen, stappenteller en telefoonboel. Belle en Lotus kunnen ons zelf met de vertrouwde opgeslagen telefoonnummers bellen en ook gebeld worden, berichten versturen én bij gevaarlijke situaties de SOS functie gebruiken. De horloges hebben een GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter). Als ouder bedien je het horloge via de One2track app, waar je tevens alle functies kunt beheren en bel/berichten tegoed kan opwaarderen.

Dit geeft veel vrijheid aan de kinderen maar hiermee hebben we ook afspraken gemaakt, als je ergens anders heengaat wat niet is afgesproken, bel dan even voor toestemming. Het horloge mag in sommige gevallen wel naar school, maar mag niet gebruikt worden tijdens de schooluren, behalve als het dringend is. De SOS functie mag enkel ingedrukt worden in het geval wanneer er iets ernstigs gebeurd is (bij een ongeluk of iets wat je hebt gezien of hebt meegemaakt) en je geen tijd hebt om iemand te bellen.

Lees hier het volledige artikel van Mini BELLE.E.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan