One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Verschillen tussen de modellen?
Eigenaar en founder
18/06/2020

Verschillen tussen de modellen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen de modellen GPS horloges welke wij aanbieden. In de basis werken alle modellen hetzelfde. Ieder horloge wordt gekoppeld aan de one2track app waaruit alle functies en het prepaidtegoed van het horloge bediend kunnen worden. De horloges zijn een mobiele telefoon en hebben een simkaart met een eigen 06 nummer. Hieronder een handig overzicht van onze toestellen en hun specificaties.

Connect NEXT

ConnectNEXT

Connect UP

ConnectUP

Connect NEO

ConnectNEO

Toestel

Nauwkeurigheid GPS / Locatiebepaling

Displaykwaliteit

HD HD HD

Batterijduur bij gebruik (dagen)

3,5 2,5 3,5

Gewicht

47 gram 45 gram 54 gram

Schermdiamater

40mm 37mm 35mm

Behuizing

Hoogte x breedte

45mm x 35mm 48mm x 31mm 51mm x 42mm

Dikte toestel

13mm 14mm 16mm

Polsmaat

Hoe meet ik de polsmaat?

Maak gebruik van een flexibel meetlint om de omtrek van de pols te meten. Geen flexibel meetlint bij de hand? Gebruik dan een stuk touw of lint, en meet dit vervolgens met een liniaal.

12 - 18cm 11 - 17cm 12 - 19cm

Afmeting afbeelding

Vergelijking NEXT Vergelijking UP Vergelijking NEO

Advies leeftijd

6 jaar 4 jaar 8 jaar

Voorgeplaatste simkaart

Inclusief Laderset

Beschikbare accessoires

Laadstation, screenprotector & reserve bandje Laadstation, screenprotector & reserve bandje Laadstation, screenprotector & reserve bandje

Kleurtjes

Functies

SOS button

4G videobellen

GPS + WIFI locatiebepaling

Bellen & gebeld worden

Spraakberichtjes

Unieke klokthema's

5 5 5

Analoog & digitaal

Scorebord

Weerstation

AVG veiligheid

Beveiligde one2track app omgeving

Bekijk Bekijk Bekijk

Connect NEXT

small Connect NEXT GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen one2track

De Connect NEXT is onze nieuwste generatie GPS horloge inclusief videobellen tussen horloge en app toezichthouders (papa, mama, opa, oma, etc). Ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Met 5 verschillende anloge en digitale klokthema's die door jouw kind zelf te kiezen zijn op het horloge. Een foto-snapfunctie om de leukste momenten direct vast te leggen en door te sturen naar de ouder-app en natuurlijk de handige functies rekenmachine en stopwatch. Het toestel is ook voorzien van een weerstation. Hiermee kan jouw kind het actuele buitenspeel weer en de voorspelling voor de komende 5 dagen zien. Nieuw in dit toestel is ook het 'scoreboard', met deze functie kunnen kinderen tijdens westrijden makkelijk de puntentelling bijhouden. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge. Je kunt tot 10 telefoonnummers en tot 10 videocontacten in het GPS horloge installeren via de one2track-app. Je kind kan via het touchscreen kiezen wie het wil (video) bellen of een spraakbericht wil sturen. Via de ouder app kunnen ouders zelf het simkaartplan kiezen dat het beste bij hen past, Unlimited bij intensief gebruik of juist Prepaid bij minder intensief gebruik.

Meer informatie over dit model

 

Connect UP

small Connect UP GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen one2track

De Connect Up is onze nieuwste generatie GPS horloge inclusief videobellen tussen horloge en app toezichthouders (papa, mama, opa, oma, etc). Ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar. Een foto-snapfunctie om de leukste momenten direct vast te leggen en door te sturen naar de ouder-app en natuurlijk de handige functies rekenmachine en stopwatch. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge. Je kunt tot 10 telefoonnummers en tot 10 videocontacten in het GPS horloge installeren via de one2track-app. Je kind kan via het touchscreen kiezen wie het wil (video) bellen of een spraakbericht wil sturen. Via de ouder app kunnen ouders zelf het simkaartplan kiezen dat het beste bij hen past, Unlimited bij intensief gebruik of juist Prepaid bij minder intensief gebruik.

Meer informatie over dit model

 

Connect NEO

small Connect NEO GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen one2track

De Connect NEO GPS telefoonhorloge is ons nieuwste model en meest uitgebreide model in ons assortiment. Zuivere GPS positionering zowel buiten- als binnenshuis. 4G VoLTE HD bellen en gebeld worden, de nieuwste features videobellen, fotosnap, weerstation, 5 verschillende klok interfaces en nog heel veel meer. Door de combinatie van een krachtige accu en een zeer energiezuinig besturingssysteem heeft dit toestel een standbytijd van 4-5 dagen. Door deze technieken is dit toestel wel het grootste model in ons assortiment met een afmeting van 44x42x14mm. Om deze reden raden wij het toestel dan ook aan voor kinderen in de leeftijd 7 jaar en ouder. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Onze GPS horloges voor kinderen zijn waterbestendig bij aanraking of tijdelijke onderdompeling in water (handen wassen, regen of per ongeluk in het water vallen). Wij adviseren echter om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Laat jouw kind daarom niet actief met het horloge zwemmen of expres onder water houden.

Meer informatie over dit model

 

 

Waarom kiest u voor one2track?

One2track is de enige aanbieder op de Nederlandse markt welke een compleet geintegreerd systeem van GPS horloge en GSM prepaid connectiviteit aanbiedt. Een 'plug en play' prepaidsysteem dat via 1 eenvoudige app te bedienen is. Onze systemen worden ontwikkeld door een team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge privacy normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur. Onze producten zijn CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld. One2track heeft een uniek positioneringssysteem ontwikkeld met de naam I-GPS, Door dit systeem is het horloge in staat om zowel buitenshuis als binnenshuis altijd een zuivere locatie te kunnen berekenen. Onze databases worden gehost in een high secure datacentrum van de DataCenterGroup in Delft. Wij doen hiermee het maximale om de privacy van u en uw kind te waarborgen. Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan