fbpx
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

Je kent ons misschien van

Bloggers, vloggers en webshops

18/06/2020

Verschillen tussen de modellen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen de modellen GPS horloges welke wij aanbieden. In de basis werken alle modellen hetzelfde. Ieder horloge wordt gekoppeld aan de one2track app waaruit alle functies en het prepaidtegoed van het horloge bediend kunnen worden. De horloges zijn een mobiele telefoon en hebben een simkaart met een eigen 06 nummer. Hieronder een handig overzicht van onze toestellen en hun specificaties.

Functies
SOS knop
Bellen
GPS/Wi-Fi/GPRS
Videobellen
IP67 waterdicht
Touchscreen
Kleurenscherm
Trilmotor
Accuduur
Volume aan te passen
Stappenteller
SOS-knop in menu
Digitale klok
Analoge klok
Berichten sturen
Stopwatch
Calculator
Weerstation

NEO

84 uur

Go

84 uur

Move

72 uur

Play

84 uur

Touch

54 uur

Connect Move en Move SE

Connect Move GPS horloge met telefoon voor kinderen zwart roze blauw

De Connect Move is ons nieuwste model met zowel een digitale als een wijzerplaat aanduiding. Dit toestel heeft ook een trilmotor waardoor het profiel bij inkomende berichten en telefoongesprekken op geluid/trillen of mute gezet kan worden. Door de ronde vorm is dit horloge ook erg comfortabel voor jongere kinderen vanaf 5 jaar. Het toestel heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten, stappenteller, volume, schermhelderheid eenvoudig te bedienen zijn. Het toestel is bovendien IP67 waterdicht waardoor douchen of waterongelukken geen probleem zijn. Zwemmen is niet mogelijk. De accu heeft een standbytijd van ongeveer 72 uur.

Meer informatie over dit model

 

Connect Go

small Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen zwart rood roze one2track

De Connect Go is sinds 2019 in ons assortiment en heeft zich inmiddels bewezen als een zeer robuust en betrouwbaar GPS horloge. Dit model heeft net als de Connect Move een digitale- en een wijzerplaat aanduiding. Doordat het formaat van het toestel iets groter is zijn ook de componenten iets groter. De accu in dit toestel is de meest krachtige van alle modellen waardoor dit model 72 uur op een acculading kan halen. De speaker is groter waardoor het een krachtig volume kan geven (instelbaar in het menu). Door het grotere formaat is dit GPS horloge niet helemaal geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Het toestel is IP67 waterdicht waardoor douchen of waterongelukken geen probleem zijn. Zwemmen is niet mogelijk. 

Meer informatie over dit model

 

Connect Play

small Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen zwart rood roze one2track

De Connect Play is het nieuwste model GPS telefoonhorloge in ons assortiment. Beschikbaar in de uitvoering zwart of stoer in de harde kleuren paars, blauw of roze. Hij lijkt qua functies het meeste op de Connect Go met als extra aanvulling dat het horloge een extra SOS knop in de touchscreen van het horloge heeft waardoor er eenvoudig hulp in geval van nood kan worden ingeschakeld. Ook kan in de Connect Play de ringtone volume worden aangepast. Door het grotere formaat is dit GPS horloge niet helemaal geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Het toestel is IP67 waterdicht waardoor douchen of waterongelukken geen probleem zijn. Zwemmen is niet mogelijk. 

Meer informatie over dit model

 

Connect Touch en Touch SE

Connect Touch GPS horloge kind in kleuren roze blauw en zwart one2track

De Connect Touch bestaat al sinds 2018 in ons assortiment en kenmerkt zich door zijn mooie kleine formaat waardoor deze ook weer geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Het GPS horloge heeft alleen een digitale klok en geen wijzerplaat. Wel heeft het horloge de touchscreenfuncties telefoonboek (10 telefoonnummers), de berichtenservice (chat) en de stappenteller. Aan de zijkant zit een SOS knop waarmee kinderen eenvoudig alarm kunnen slaan als er iets mis is. Dit horloge heeft ook een trilmotor waardoor het profiel van het horloge voor inkomende gesprekken en berichten aangepast kan worden naar geluid/trillen, trillen of mute. De accu van het toestel is wat kleiner waardoor het toestel ongeveer 40 uur op een acculading kan halen. Dit toestel is IP65 waterdicht. Dit betekent dat handenwassen (spatwater) geen probleem is. Douchen en zwemmen kan niet.

Meer informatie over dit model

 

Waarom kiest u voor one2track?

One2track is de enige aanbieder op de Nederlandse markt welke een compleet geintegreerd systeem van GPS horloge en GSM prepaid connectiviteit aanbiedt. Een 'plug en play' prepaidsysteem dat via 1 eenvoudige app te bedienen is. Onze systemen worden ontwikkeld door een team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge privacy normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur. Onze producten zijn CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld.  Onze databases worden gehost in een high secure datacentrum van de DataCenterGroup in Delft. Wij doen hiermee het maximale om de privacy van u en uw kind te waarborgen. Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

Maak kennis met het One2Track team!

Tech

Hazar

Chief Technical Officer

Web

Huub

Webmaster

Tech

John

Eigenaar en founder

Klanten

Nikita

Teamleider Customer Care

Productie

Mary

Productie management

Design

Elise

Visual design

Tech

Siwa

App development

Klanten

Floris

Teamleider Customer Care

Klanten

Gijs

Customer Care

Klanten

Rick

Customer Care

Klanten

Patrick

Visual designer

Klanten

Marieke

Marketing

Klanten

Joan

Teamleider webshop

Klanten

Danique

Customer Care

One2track - Sinterklaas korting 2022!

Sinterklaas Actie!

Tot en met 5 december ontvang je 10% extra kassakorting op je bestelling van een nieuw
GPS horloge. Vul bij afrekenen de kortingscode 'SINT10' in en ontvang deze extra korting!