• Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Verschillen tussen de modellen?
Eigenaar en founder
18/06/2020

Verschillen tussen de modellen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen de modellen GPS horloges welke wij aanbieden. In de basis werken alle modellen hetzelfde. Ieder horloge wordt gekoppeld aan de one2track app waaruit alle functies en het prepaidtegoed van het horloge bediend kunnen worden. De horloges zijn een mobiele telefoon en hebben een simkaart met een eigen 06 nummer. Hieronder een handig overzicht van onze toestellen en hun specificaties.

Functies
SOS knop
Bellen
GPS/Wi-Fi/GPRS
Videobellen
Camera
Touchscreen
Kleurenscherm
Trilmotor
Accuduur
Volume aan te passen
Stappenteller
SOS-knop in menu
Digitale klok
Analoge klok
Berichten sturen
Weerstation
Calculator
Stopwatch

UP

2MP
60 uur

NEO

3MP
84 uur

Go

84 uur

Move

72 uur

Play

84 uur

 

Connect NEO

small Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen zwart rood roze one2track

De Connect NEO GPS telefoonhorloge is ons nieuwste model en meest uitgebreide model in ons assortiment. Zuivere GPS positionering zowel buiten- als binnenshuis. 4G VoLTE HD bellen en gebeld worden, de nieuwste features videobellen, fotosnap, weerstation, 5 verschillende klok interfaces en nog heel veel meer. Door de combinatie van een krachtige accu en een zeer energiezuinig besturingssysteem heeft dit toestel een standbytijd van 4-5 dagen. Door deze technieken is dit toestel wel het grootste model in ons assortiment met een afmeting van 44x42x14mm. Om deze reden raden wij het toestel dan ook aan voor kinderen in de leeftijd 7 jaar en ouder. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Onze GPS horloges voor kinderen zijn waterbestendig bij aanraking of tijdelijke onderdompeling in water (handen wassen, regen of per ongeluk in het water vallen). Wij adviseren echter om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Laat jouw kind daarom niet actief met het horloge zwemmen of expres onder water houden.

Meer informatie over dit model

 

Connect Move en Move SE

Connect Move GPS horloge met telefoon voor kinderen zwart roze blauw

De Connect Move ons meest kleurrijke model met zowel een digitale als een wijzerplaat aanduiding. Zuivere GPS positionering zowel buiten- als binnenshuis. Dit toestel heeft ook een trilmotor waardoor het profiel bij inkomende berichten en telefoongesprekken op geluid/trillen of mute gezet kan worden. Door de ronde vorm is dit horloge ook erg comfortabel voor jongere kinderen vanaf 5 jaar. Het toestel heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten, stappenteller, volume, schermhelderheid eenvoudig te bedienen zijn. Onze GPS horloges voor kinderen zijn waterbestendig bij aanraking of tijdelijke onderdompeling in water (handen wassen, regen of per ongeluk in het water vallen). Wij adviseren echter om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Laat jouw kind daarom niet actief met het horloge zwemmen of expres onder water houden. De accu heeft een standbytijd van ongeveer 72 uur.

Meer informatie over dit model

 

Connect Go

small Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen zwart rood roze one2track

De Connect Go is sinds 2019 in ons assortiment en heeft zich inmiddels bewezen als een zeer robuust en betrouwbaar GPS horloge. Zuivere GPS positionering zowel buiten- als binnenshuis. Dit model heeft net als de Connect Move een digitale- en een wijzerplaat aanduiding. Doordat het formaat van het toestel iets groter is zijn ook de componenten iets groter. De accu in dit toestel haalt 72 uur voordat het weer opgeladen moet worden. De speaker is groter waardoor het een krachtig volume kan geven (instelbaar in het menu). Door het grotere formaat is dit GPS horloge niet helemaal geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Onze GPS horloges voor kinderen zijn waterbestendig bij aanraking of tijdelijke onderdompeling in water (handen wassen, regen of per ongeluk in het water vallen). Wij adviseren echter om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Laat jouw kind daarom niet actief met het horloge zwemmen of expres onder water houden.

Meer informatie over dit model

 

Connect Play

small Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen zwart rood roze one2track

De Connect Play is beschikbaar in de uitvoering zwart of stoer in de harde kleuren paars, blauw of roze. Zuivere GPS positionering zowel buiten- als binnenshuis. Hij lijkt qua functies het meeste op de Connect Go met als extra aanvulling dat het horloge een extra SOS knop in de touchscreen van het horloge heeft waardoor er eenvoudig hulp in geval van nood kan worden ingeschakeld. Ook kan in de Connect Play de ringtone volume worden aangepast. Door het grotere formaat is dit GPS horloge niet helemaal geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Onze GPS horloges voor kinderen zijn waterbestendig bij aanraking of tijdelijke onderdompeling in water (handen wassen, regen of per ongeluk in het water vallen). Wij adviseren echter om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Laat jouw kind daarom niet actief met het horloge zwemmen of expres onder water houden. 

Meer informatie over dit model

 

Waarom kiest u voor one2track?

One2track is de enige aanbieder op de Nederlandse markt welke een compleet geintegreerd systeem van GPS horloge en GSM prepaid connectiviteit aanbiedt. Een 'plug en play' prepaidsysteem dat via 1 eenvoudige app te bedienen is. Onze systemen worden ontwikkeld door een team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge privacy normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur. Onze producten zijn CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld. One2track heeft een uniek positioneringssysteem ontwikkeld met de naam I-GPS, Door dit systeem is het horloge in staat om zowel buitenshuis als binnenshuis altijd een zuivere locatie te kunnen berekenen. Onze databases worden gehost in een high secure datacentrum van de DataCenterGroup in Delft. Wij doen hiermee het maximale om de privacy van u en uw kind te waarborgen. Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Connect GO GPS kinderhorloge Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

iPhone X met One2track app

Je kent ons misschien van