One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Een GPS tracker voor je kind: een hulpmiddel voor ouders die eigenlijk niet meer weg te denken is. Tegenwoordig is er zoveel keus dat je soms als ouder de bomen door het bos niet meer ziet. Op deze pagina vertellen wij je precies waar je op moet letten, zodat jij de juiste GPS tracker kind aanschaft.

Wat hoort een GPS tracker kind te kunnen?

1. Bellen en gebeld worden

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar met lang niet alle GPS trackers kan jouw kind bellen én gebeld worden. Veel GPS trackers werken maar in één richting. Dit is een onderscheidende functie van een One2track GPS tracker. Jij als ouder kan je kind gemakkelijk bellen en bereiken als je hem of haar nodig hebt. Maar ook je kind kan jou via het horloge bellen. Wel zo makkelijk!

2. Accurate positiebepaling

Misschien wel een van de belangrijkste functies bij de keuze welke GPS tracker je voor jouw kind aanschaft. Bij One2track kun je in de app zelf bepalen hoe vaak de locatie van je kind wordt ge-update. Dit kan bijvoorbeeld realtime door op de ‘ververs locatie’ knop te drukken. Dan krijg je 2 minuten lang iedere 20 seconden een update van de locatie van de GPS tracker. Om de batterij te besparen kun je ook kiezen voor verversing van de locatie om de 5, 10 of 60 minuten.

3. GPS tracker

Een GPS tracker kind geeft je als ouder een veilig gevoel, omdat je precies kunt zien waar je kind uithangt. In de Nederlandse One2track app, kun je in één oogopslag zien waar jouw kind (of kinderen) zich bevindt.

Natuurlijk is dit tegenwoordig ook met een smartphone mogelijk, maar veel ouders vinden het niet fijn om hun kind zo’n duur ding mee naar school of naar buiten te geven. Ook is dit voor een kind een grote verantwoordelijkheid. Ze moeten hier netjes en voorzichtig mee omgaan, terwijl de GPS horloges wél tegen een stootje kunnen.

4. SOS functie

Op sommige GPS trackers voor kinderen zit een SOS-knop. In de One2track app kun je gemakkelijk een SOS-nummer instellen. Klikt je kind op de SOS-button? Dan wordt dit nummer direct gebeld. Alle andere (vooraf ingestelde) toezichthouders in de app ontvangen een bericht dat de knop is ingedrukt. Zo kan er z.s.m. actie worden ondernomen. In de one2track app zit een handige navigeer functie zodat de snelste route naar jouw kind in nood wordt getoond.

5. Vrije keuze tussen Prepaid of Unlimited gebruik

Als laatste moet je bij de aanschaf van een GPS tracker kind goed opletten dat je niet aan een duur abonnement of een prepaidsimkaart met hoge tarieven of slechte voorwaarden vast zit.

One2track biedt een uniek concept waarbij de simkaart en GSM connectiviteit naadloos in het product is verwerkt. Een gebruiker hoeft hierdoor niet zelf een simkaart aan te schaffen bij een provider. Door de integratie kan een gebruiker zelf via de one2track app alle simkaartfuncties bedienen en kiezen welke gebruikersvorm het beste bij hem of haar kind past. Gebruikt je kind de (video) belfuncties gedurende een periode intensief? Dan is het mogelijk om te switchen van 'prepaid' naar 'unlimited' gebruik. Voor €9,95 per maand kan je kind dan onbeperkt gebruik maken van alle functies. Als het GPS horloge minder gebruikt wordt, kun je weer terugswitchen naar het 'prepaid' model. Het switchen tussen de 'prepaid' en 'unlimited' gaat eenvoudig via de one2track ouder app.

One2track heeft de beste GPS tracker voor jouw kind!

Als je het ons vraagt, steekt de GPS tracker van One2track met kop en schouders boven de rest uit. Niet voor niets mogen wij ons de marktleider van Nederland noemen.

Met een One2Track GPS horloge kan je kind bellen én gebeld worden. Ook beschikken de horloges over een accurate positiebepaling. Verder is de GPS tracker stootproof én spatwater bestendig. Mocht het nodig zijn kan je kind gebruik maken van de SOS-functie van het horloge en staat hij of zij direct in contact met de gebruikers van de app. Daarnaast hebben de GPS trackers van One2track een vrije keuze systeem tussen prepaid of unlimited gebruik en zijn daardoor dus betaalbaar in aanschaf een goedkoop in gebruik.

Een GPS tracker aanschaffen? Check even welk gps horloge geschikt is voor de leeftijd van jou kind.

9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan