One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect NEXT

Review Connect NEXT door logo
25/03/2024

Review door Mamagisch

Overweeg jij een GPS-horloge voor je aovnturier? Wij hebben mamagisch gevraagd een eerlijke review te schrijven over de Connect NEXT en Connect UP . Sinds 2019 schrijft Mamagisch over het ouderschap, lifestyle en alle andere zaken die haar bezighouden

''Een GPS horloge voor kinderen kan heel handig zijn. Je geeft je kinderen er net iets meer vrijheid mee, zonder daarmee het toezicht te verliezen. In dit artikel vertel ik je over de GPS horloges voor kinderen van One2Track, die ons 2 modellen opstuurde om te reviewen."  

Conclusie: Buitenspelen met een One2Track GPS horloge voor kinderen. Ik ben erg tevreden over de GPS-horloges van One2Track. Ze zijn gebruiksvriendelijk, hebben een lange batterijduur en goede gesprekskwaliteit. De functies zijn duidelijk, zelfs voor mijn dochter Nova, die niet veel ervaring heeft met technologie. Het installatieproces was snel en de meiden vinden de horloges erg interessant. We hebben duidelijk gemaakt dat het geen speelgoed is, maar het geeft ons gemoedsrust en meer vrijheid.

Lees hier de volledige blog; Mamagisch

 

Benieuwd naar alle reivews? Bekijk ze hier.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan