One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect NEO

Review Connect NEO door logo
17/11/2022

Review Connect NEO door Leuk met Kids

Ik ben Maud en woon samen met mijn gezin in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen en Leuk met kids is de plek waar ik al die ideeën en tips deel. Kindvriendelijke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken in de natuur erbuiten. Vakantie locaties die leuk zijn voor ouders en kids. Creatieve ideeën om zelf te maken en knutseltips voor de kids. De inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis. Leuke kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps. Informatie over gezondheid en opvoeding, sport en yoga. Recepten en inspiratie om te koken en bakken met kids. Ideeën voor feestdagen en verjaardagen. En nog veel meer!

Leuk met kids Instagram logo Maud

 

Ben je op zoek naar een fijn GPS horloge voor je kind?

Onze kinderen gebruiken de GPS horloges van One2Track al een paar jaar. Met deze One2Track GPS horloges kun je bellen, maar het is ook een locatie tracker en een stappenteller, handig voor je kind dus. Nu is er een nieuw model dat foto’s kan versturen en videobellen, de One2Track Connect NEO, tijd voor een review!


Zo kozen we voor One2Track

Een paar jaar geleden wilde zoonlief graag een stappenteller, net als mama. Als ouder wilden we hem graag kunnen bereiken als hij buiten de deur is, maar voor een telefoon vonden we het te vroeg. Oh ja en het is ook wel handig om de locatie te kunnen zien waar hij uithangt. We gingen dus op zoek naar een smartwatch voor kinderen, met locatie-functie, berichten, bellen en stappenteller. Op Instagram vroeg ik tips en bijna iedereen noemde hetzelfde merk: One2Track. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben we voor beide kinderen een horloge van One2Track, want de horloges bevallen heel goed. Als de kinderen in de buurt op stap gaan zijn de horloges heel praktisch. Maar ook tijdens een uitje vind ik het geruststellend dat we de kids kunnen bereiken. Dus toen One2Track ons vroeg of we hun nieuwste model de Connect NEO wilden uitproberen, waren we enthousiast.
 

Zo werken de GPS horloges van One2Track

De GPS horloges van One2Track kun je gewoon bellen via je telefoon. Maar je installeert ook de One2track app op je eigen telefoon, waaraan je het horloge van je kind koppelt. Met die app kun je zien waar je kind is en je kunt er berichten mee sturen. Als ik wil weten waar de kinderen zijn, dan kijk ik vaak even in de app en hoef ik ze niet per se te bellen. Via de app zet je ook telefoonnummers in het horloge van je kind. Alleen de nummers die in de app staan, kunnen jouw kind bellen. Zo kan je kind dus niet zo maar door onbekenden worden gebeld. Wij hebben naast onze eigen nummers ook wat familieleden en ouders van vriendjes toegevoegd. Ook kunnen de kinderen elkaar bellen. Je kunt de app op meerdere telefoons installeren. In het account kun je ook meerdere horloges toevoegen: wij kunnen beide kids in dezelfde app zien. De belangrijke instellingen kun je als ouders via de app wijzigen. De leuke instellingen zoals hoe het scherm er uit ziet, kunnen kinderen zelf aanpassen.

Als je een One2Track GPS horloge bestelt, dan wordt deze geleverd met oplader, screen protector en prepaid SIM kaart. Die prepaid SIM kaart kun je natuurlijk opwaarderen. Als het beltegoed bijna op is krijg je een waarschuwing via de app. Onderdelen, zoals de screenprotector of het bandje, kun je makkelijk nabestellen. Wel zo duurzaam! Oh ja en One2Track is een Nederlands bedrijf, als je iets wil weten bel je dus ook gewoon de Nederlandse helpdesk.
 

Het nieuwe GPS horloge One2Track Connect NEO

De nieuwe One2Track Connect NEO is een GPS horloge voor kinderen vanaf 8 jaar. Door de vormgeving en de functies is het echt een horloge voor wat oudere kinderen. Zoonlief van 11 jaar heeft inmiddels wel een telefoon, maar mag die nog niet meenemen naar school en sport. Dochterlief van 8 jaar heeft nog geen telefoon. We willen ze graag kunnen bereiken, maar sporten met een telefoon op zak is niet praktisch. Ook op school is een telefoon niet zo handig. Daarom is dit horloge voor deze leeftijd ideaal. Er zitten net wat meer functies op dan op hun oude horloge, maar het draaggemak is groter dan bij een telefoon.
 

Wat kun je allemaal met dit horloge?

Zoals bij alle One2Track GPS horloges, kun je bellen en berichten uitwisselen, wij kunnen de locatie van de kids zien en er zit een stappenteller op. Daarnaast zit er een SOS knop op, waarmee kids om hulp kunnen vragen. Dit horloge kan op stil of trillen worden gezet, handig op school. Ook kun je het weerbericht bekijken met deze telefoon. Daarnaast zitten er een rekenmachine, alarm en stopwatch op. Verder kun je dus videobellen en foto’s maken met dit horloge.


Foto’s versturen en videobellen

Een foto maken werkt simpel. Je kind maakt een foto met het horloge. Dat kan een selfie zijn door naar het scherm te kijken. Of een foto van iets anders door het scherm daarop te richten. Vervolgens kan je kind de foto naar de app sturen en kunnen beide ouders die op hun telefoon bekijken. Dit vinden onze kinderen erg leuk. Bovendien is het soms handig om even een foto te maken, om iets voor later te onthouden. Daarnaast kun je met One2Track Connect NEO videobellen. Dan videobel je van het horloge naar de telefoon van de ouders, of andersom. Daarbij zie je elkaar in beeld. Hiervoor moet je natuurlijk wel goed bereik hebben, net als bijvoorbeeld bij whatsapp bellen. Dit is een functie die wij persoonlijk niet veel gebruiken, omdat we de kinderen willen leren zuinig met prepaid data om te gaan. We houden de prepaid gesprekken zo kort mogelijk, dus de videogesprekken ook. Wil je kind veel gebruik maken van dit soort functies die data gebruiken? Dan kun je bij One2Track eventueel een abonnement voor onbeperkt datagebruik afsluiten. Dit kun je via de One2Track app doen.

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van Leuk met Kids

 

 

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan