One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect NEO

Review Connect NEO door logo
14/11/2022

Review Connect NEO door Horlogemaat.nl

Horlogemaat.nl staat voor passie voor horloges. Deze passie voor horloges willen zij graag met hun publiek delen. En niet alleen delen, want zij hopen ook de horlogeliefhebber hem of haar kennis, passie en verhalen met hen en de rest van de lezers te delen om zo een levendige community te creëren. In hun meest recente blog schrijven zij over de Connect NEO van one2track:

De Connect NEO is de nieuwste generatie GPS horloges van het merk One2track. Met deze nieuwe GPS horloges kan het kind eenvoudig videobellen met bijvoorbeeld zijn mama of papa. De video gesprekken vinden plaats in HD kwaliteit door middel van de 4G VoLTE techniek. GPS horloge, videobellen en 4G techniek zijn misschien termen die jou nog niet veel zeggen. Daarom gaan we eerst even een paar stapjes terug voordat we het gaan hebben over het nieuwste model van One2track.

GPS horloges uitgelegd

GPS horloges voor kinderen zijn er in allerlei vormen en maten, maar hebben een ding gemeen, je kunt ermee op elk moment precies zien waar je kind zich bevindt. Naast de GPS-functie is er ook een bel- en SOS-functie. Deze combinatie van functies maakt een GPS horloge heel interessant om aan te schaffen voor je kind. De horloges geven je als ouder en kind een stukje meer zekerheid en veiligheid.

Een GPS horloge werkt met een SIM-kaart, en is daarmee eigenlijk een mobiele telefoon met 06-nummer. Via de internetverbinding worden de positiegegevens uitgewisseld met de One2track app op de smartphone. Is je kleine bijvoorbeeld met de fiets gevallen, dan kan hij of zij je heel eenvoudig bellen, of waarschuwen door de SOS-knop in te drukken. Als het kind de SOS-knop indrukt krijg jij een notificatie op je smartphone met de exacte locatie.

One2track Connect Neo

De Connect Neo is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Je kunt tot 10 telefoonnummers en tot 10 videocontacten in het GPS horloge instellen via de One2track-app. Via het touchscreen kan het kind dan eenvoudig kiezen wie hij of zij wil (video) bellen of enkel een spraakbericht wil sturen. Als ouder of toezichthouder kun je ook bellen naar het GPS-horloge van het kind, dit is een enorm voordeel en is niet bij alle merken mogelijk. Dankzij een compleet nieuw ontwikkeld besturingssysteem heeft de Connect NEO een accuduur van maar liefst 3 tot 4 dagen, wat uniek is voor een toestel met 4G-netwerk.

Wil jouw kind weten of het lekker weer wordt om buiten te spelen? Via het weerstation op het horloge (Buienradar.nl) zien ze direct het actuele weer en de 5-daagse weersverwachting. Ook is er een foto-functie om de leukste momenten direct vast te leggen en door te sturen naar de ouder-app. Het nieuwste GPS horloge heeft 5 verschillende klok- en functiethema’s zodat het helemaal naar eigen smaak ingesteld kan worden. Naast de mogelijkheid om te (video)bellen, waarschuwen of foto’s te sturen heeft de Connect NEO ook de volgende functies:

 • Stappenteller
 • Rekenmachine
 • Stopwatch 
 • Taalinstelling Nederlands of Engels
 • 3 instelbare alarmen per dag 
 • Instellen veilige zones
 • Zoek horloge functie
 • Automatische oplaadwaarschuwing via de app bij lage spanning batterij

De Connect Neo horloges hebben een beschermklasse van IP67. Dit houdt in dat deze waterbestendig zijn bij tijdelijke onderdompeling tot een maximale waterdiepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Het is dus af te raden om met het horloge te gaan zwemmen. De Connect Neo horloges zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en grijs.

Plug & play

GPS horloges van One2track worden compleet geleverd inclusief simkaart. De simkaart is bij levering al in het horloge geplaatst. Bij aflevering staat standaard het ‘Prepaid plan’ aan en heeft de simkaart een starttegoed van €1,50. In de One2track app kun je eenvoudig het prepaid saldo opwaarderen of de keuze voor het ‘Unlimited plan’ maken. Het totaal verbruik inclusief de vaste maandfee van €1,50 ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50 per maand, afhankelijk van het belgedrag.

Maakt jouw kind intensief gebruik van de functies bellen en videobellen? Of wil je niet steeds het prepaid tegoed opwaarderen? Dan kan het ‘Unlimited plan’ interessant zijn. Je maakt dan gebruik van alle functies van het toestel en de app voor een vast bedrag van €9,95 per 30 dagen. Dit bedrag wordt automatisch iedere 30 dagen van jouw rekening geïncasseerd. Via de One2track app kun je op ieder moment switchen tussen ‘Prepaid’ en ‘Unlimited’.

Unboxing video

In de video ‘Unboxen’ wij de Connect Neo van One2track, en leggen wij eenvoudig uit hoe je het horloge kunt verbinden met de app.

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van Horlogemaat.nl

 

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan