One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect NEO

Review Connect NEO door logo
07/11/2022

Review Connect NEO door DailyBase.nl

Het liefst geef je je kind alle vrijheid. Om herinneringen te maken. Te leren van anderen. Om de wereld te zien. Maar dan wél op een manier die jou als ouder de controle geeft. Daar hebben wij het perfecte gadget voor gevonden (en getest)! Maak kennis met het GPS horloge voor kinderen van One2Track. Yep, daarmee laat jij je kind zonder zorgen op ontdekkingstocht gaan. Je kind veilig op pad en jij gerust, dat is toch wat we allemaal graag willen?

Tracken en bellen met dit toffe GPS horloge voor kinderen

Kids rennen graag in het rond. Soms zo snel, dat je ze uit het oog verliest. Met het GPS horloge voor kinderen weet je gelukkig direct waar je kind zich bevindt. Die laat namelijk precies zien (met een nauwkeurigheid van 1-10 meter) waar hij of zij op dat moment is! Ook als het regent of je kind in een regenplas springt, want het horloge is bijna volledig waterbestendig. Aan praktische specs komt het GPS horloge voor kinderen trouwens ook niets tekort. Net als bij een smartphone, kun je er gewoon mee bellen en gebeld worden. Wil je je kind liever even zien? Dan kun je tussen het horloge en de app ook videobellen. Het horloge van One2Track wordt compleet geleverd inclusief simkaart.

Onze review van de One2Track GPS horloge

We mochten het horloge hoogstpersoonlijk testen, en zeer toevallig werd mijn schattige lieve nichtje 10 jaar deze maand. Tien jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel! Ondanks dat ze ontzettend slim is, blijft het een jonge wildebras die soms uit de bocht springt met een spontane uitspanning. En ze wil ook steeds meer zelf gaan doen. Zelf shoppen, zelf met vriendinnetjes op pad, even een boodschapje zelf doen, even een rondje alleen fietsen of even spelen met de buurtkinderen op een veldje verderop in de wijk…

Het is wellicht wat neurotisch allemaal, maar het idee dat je nichtje (of eigen kind) door iemand weggenomen wordt door een engerd, is natuurlijk het ergste scenario. Het gebeurt vaker in onze mooie veilige land dan we willen erkennen. Hoe fijn zou het dan zijn om te weten waar je kind dan exact is! Het kan dankzij deze toffe gebruiksvriendelijke horloge, die tevens voor het kind ook erg handig is om snel en handig te communiceren voor alledaagse zaken.

Het is ook fijn om je kind dit horloge om te laten doen, in plaats van dat het de hele godganse dag op de smartphone zit te staren. Het horloge heeft dezelfde handige functies als de smartphone, minus de verslavende elementen van social media en Youtube. We vangen heel wat vliegen in één klap!

Wat ons betreft is de One2Track GPS horloge de must-have gadget van 2023!

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van DailyBase.nl

 

 

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan