One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect NEO

Review Connect NEO door logo
03/11/2022

Review Connect NEO door Jellina Detmar

Mijn naam is Jellina Detmar (36 jaar) en woon samen met mijn man Jan Detmar (43 jaar) in Friesland. We hebben twee kinderen, Déjan is 8 jaar oud en Melin is 5 jaar oud. Naast mijn werk als fysiotherapeute wat ik soms ook zie als hobby, ben ik ook graag creatief bezig en hou ik van interieur en styling.

Jellina Detmar blogger over mij

Een GPS horloge voor je kinderen?

Een GPS horloge voor je kinderen? Buitenspelen is goed voor kinderen. Want buiten kunnen kinderen rennen, lawaai maken, springen en klimmen. Buitenspelen betekent dus vaak dingen doen die binnen niet mogen, en dat vinden kinderen heerlijk. Als een kind buiten speelt, maakt hij door het zonlicht meer vitamine D aan en bouwen ze weerstand op. Voor de gezondheid van onze kinderen wil ik dit graag stimuleren. Fijn is wel te weten waar mijn kind dan is, zo dacht ik al een tijdje na om een GPS horloge voor kinderen te kopen. Hierdoor kan ik afspreken met mijn zoon Déjan wanneer hij thuis moet komen of wanneer hij sport afspraken heeft dus ik ging op zoek, lees je mee?

GPS horloge

Al een tijdje was ik op zoek naar een GPS horloge voor Déjan. Hij is 8 jaar oud en speelt heel graag buiten met zijn vrienden. Op het schoolplein na schooltijd of op het voetbalveld. Maar hij mag ook al door het dorp fietsen of even bij even bij oma op bezoek gaan. Déjan kan al goed klok kijken maar zonder telefoon en horloge weet hij nooit hoe laat het is. Ik vind hem nog veel te jong voor een telefoon. Een horloge leek mij de beste optie! Déjan is op een leeftijd dat hij steeds meer vrijheid krijgt en met een GPS horloge kan hij ons altijd kan bereiken in geval van een vraag of in geval van nood én wij kunnen hem altijd bereiken. Ook weten we op deze manier altijd waar hij is.

GPS horloge van One2track

Toen ik in aanraking kwam met de One2track GPS horloges zag ik dat het een mobiele telefoon en GPS tracker in één is. Het is een middel om het voor ons als ouders net iets makkelijker te maken. De zelfstandigheid die kinderen vanaf 8 jaar steeds meer krijgen geef je nu veiliger uit handen. De One2track ‘Connect NEO’ GPS telefoon horloge voor kinderen is een prachtig horloge en Déjan is er maar wat blij mee. De NEO variant is ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar. One2track heeft voor alle leeftijden verschillende modellen in hun assortiment. Het horloge geeft een sterk GPS signaal, goede bel kwaliteit en het horloge is gemakkelijk te gebruiken. Het online opwaarderen van het beltegoed is via de app een goede optie zodat ik dat als ouder in de hand houdt. Ik vind het onwijs fijn dat hij nu altijd een tijd bij zich heeft en dat we afspraken kunnen maken zodat hij op tijd thuis komt. Telefonisch is hij bereikbaar en kan ik hem bellen waar hij is en wat hij doet.

Meerdere functies

Dit horloge heeft zoveel functies. Déjan kan zien wat het weer is, en er zit ook een leuke foto functie op. Hij kan zijn horloge in verschillende thema’s personaliseren en er kunnen wel 10 telefoonnummers en 10 videocontacten worden opgeslagen in het horloge. Het is allemaal makkelijk te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge en via de app. Een wat heel fijn is in de NEO variant is dat de accuduur 3-4 dagen is.

Mondelinge afspraken zijn belangrijk

Er zitten vele voordelen aan zo’n smart watch maar het is niet zo dat ik nu Déjan nu alle vrijheid geef. Want ik wil na school altijd even weten waar hij gaat spelen en hoe laat hij weer thuis komt. Met de telefoon wordt het makkelijk dat hij altijd kan vragen of hij een half uurtje langer op het voetbalveld of schoolplein mag blijven. Ook is het zo dat ik niet alle minuut of mijn app ga kijken waar hij is want ik vertrouw erop dat we gezamenlijk goede afspraken maken. Ik wil het horloge graag als hulpmiddel gebruiken als Déjan ons wil bereiken of wij hem willen bereiken.

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van Jellina

 

 

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan