One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Go

Review Connect Go door logo
30/09/2022

Review Connect GO GPS horloge door Jamey

Jamey Herben is een freelance blogger uit Nijmegen. Op haar blog schrijft zij dagelijks over alles met betrekking tot Beauty, Fashion en Lifestyle maar ook het leven als nieuwe moeder en reizen komt aan bod. Zo kun je denken aan reviews, leuke winacties, maar ook inspiratie artikelen en outfits.

Jamey Herben review Connect GO GPS horloges voor kinderen

Als ouder ben je altijd ongerust. Je kindje in de gaten houden wanneer je op straat bent, en nog erger, tussen een massa mensen, zorgt voor flink wat stress. Wat als je hem of haar kwijt raakt? Gelukkig is daar een hele fijne oplossing voor, namelijk de GPS horloges van One2Track! Wij ontvingen de One2Track Connect Go en vertellen er vandaag alles over.

Sinds Brody kon lopen rende hij weg. Geloof het of niet, maar twee jaar lang heeft de knul gerend. Elke seconde die hij zag ging hij er vandoor en het ergste was dat hij ook niet meer terug kwam. Voor ons heeft dat voor aardig wat stress momentjes gezorgd. Nu hij wat ouder is doet hij dat gelukkig niet meer, maar nu is er een ander euvel. Meneer wilt namelijk, net als zijn grote zus, ook alleen buiten spelen en wat verder weg gaan. Om hem goed in de gaten te blijven houden is er dit fijne One2Track Connect Go GPS horloge. Dit horloge is speciaal ontwikkeld voor kindjes en werkt met een prepaid tegoed. Niks geen abonnementen o.i.d., maar gewoon fijn een tegoed dat je naar wens kunt opwaarderen. Dat maakt het voor de ouders ook fijn.

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van Jamey.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan