One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Move

Review Connect Move door logo
18/09/2022

Review GPS horloges van one2track door Moonoloog

Moonoloog! Het persoonlijke inspiratieblog van Monique. 30-something Eindhovense en moeder van dochter Lise (2013) en zoon Quinn (2016). Blogger en tekstschrijver met een passie voor fotografie, zingen, koffie en speciaalbier. Houdt van kleding, interieur, (budget)shoppen en uitstapjes maken en blogt daarover. Zo ook scheef Monique een blog over onze Connect Move GPS horloge voor kinderen:

Monique moonoloog blogger

 

‘Mam, mag ik een rondje gaan steppen?’ Voor veel ouders een vraag waar ze bijna zonder nadenken ‘ja’ op kunnen antwoorden. Maar omdat wij midden in de stad wonen ligt dat hier wat anders. Zo af en toe mag het, zeker als er een vriendje of vriendinnetje bij is, maar eigenlijk ga ik vaak toch liever zelf even mee. Zeker als ze van plan is wat langer weg te blijven. Met het handige One2track GPS horloge wordt haar wereld een stukje groter, maar kunnen we elkaar wel bereiken als het nodig is.

Lise is 8,5 jaar en loopt niet in zeven sloten tegelijk. Ik ken haar natuurlijk goed genoeg om dat te weten. Maar je hebt als ouder geen invloed op verleidingen of onverwachte gebeurtenissen die op haar pad komen. En daarbij is het gewoon een enthousiast meisje dat de wereld aan het ontdekken is. Dat hoort er bij en is oké. Maar wel met minimale risico’s als het even kan 🙂

Ik dacht: als ik haar nu op de een of andere manier in de gaten kan houden en we elkaar kunnen bereiken als dat nodig is, zit ik al met een veel geruster hart op de bank. Voor een (eigen) telefoon vind ik haar nog te jong, dus toen ik las over het GPS horloge voor kinderen van one2track, leek me dat een perfect alternatief.

Lees hier het uitgebreide artikel op de website van Monique.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan