One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Move

Review Connect Move door logo
12/04/2022

GPS horloge voor kinderen mijn ervaring door Jamey.nl

Wanneer je kinderen buiten gaan spelen of zelf op de fiets naar een vriendje of vriendinnetje gaan, vind je dat als ouders toch even spannend. Komen ze goed aan? En zeker wanneer ze wat te laat thuis zijn kun je je al gauw zorgen gaan maken. Gelukkig is daar nu wat op bedacht: het GPS horloge voor kinderen! In dit blog vertel ik je er alles over inclusief mijn eigen ervaring.

One2track gps horloge voor kinderen

Wij hebben het Connect Move GPS horloge van One2track mogen testen. De Connect Move is een GPS horloge speciaal voor (jongere) kinderen. Hij is uniek vanwege de ronde vorm, waardoor hij ook voor kinderen fijn is om te dragen. Met het horloge kun je bellen en gebeld worden en het heeft een GPS tracker, waardoor je heel handig je kinderen in de gaten kunt houden! Ook kun je een wekker zetten, zodat je kindje weet wanneer het tijd is om naar huis te gaan. De accu gaat tot wel 3 dagen mee, je hoeft hem dus niet continu op te laden, ideaal! Zeker wanneer je kindje de leeftijd heeft bereikt wanneer hij/zij vaker zelfstandig op pad gaat, is dit horloge voor de (bezorgde) ouders een echte uitkomst.

Hoe werkt het GPS horloge?

De Connect Move heeft een touchscreen waarmee je naar o.a. het telefoonboek gaat. Via de speciale ouder app kun je tot 10 telefoonnummers instellen die jouw kind kan bellen. Via het touchscreen kan je kind dan kiezen wie hij/zij wil bellen of een gesproken bericht wil sturen, heel handig! De app one2track hoort bij het horloge, hierin kun jij als ouder precies inzien wat de GPS positie is. Ook zie je in deze app de gesproken berichten en kun je een wekker zetten. Het GPS horloge heeft een eigen simkaart, waardoor je kind kan bellen, gebeld kan worden en de GPS positie gezien kan worden. Daarnaast heeft het GPS horloge ook nog een SOS knop voor wanneer je kindje in nood is, hopelijk heeft hij/zij deze nooit nodig maar voor ons ouders is het wel fijn dat deze erop zit!

Mijn ervaring

Noé is nu 4 en gaat dus naar de basisschool. Daar horen uiteraard ook speelafspraakjes bij en dat is natuurlijk helemaal prima. Nu speelt ze vooral nog veel binnen (zowel bij ons als bij vriendinnetjes). Maar er komt natuurlijk een tijd dat het bij mooi weer lekker buiten spelen word. En dan vind ik het toch wel een fijn gevoel dat er extra maatregelen zijn zodat ik altijd weet waar ze is.

Lees het volledige artikel op de website van Jamey.nl

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan