One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Play

Review Connect Play door logo
21/02/2022

Review GPS horloges van one2track door Girlslabel

De kids worden groter en tegenwoordig is onze veilige tuin niet meer de plek waar ze nog willen spelen. Onze meiden willen in de straten rondom ons huis fietsen en in de speeltuintjes hangen. Iets wat ik op zich prima vind maar ergens ook wel beangstigend omdat ik ze nu niet zo één, twee, drie in mijn vizier heb. Met dit gps horologe voor kinderen van One2Track is dit verleden tijd! Nu kan ik precies in de gaten houden waar mijn kids uithangen als ze niet in de tuin zijn. Met de handige app die je als ouder installeert op je telefoon en koppelt aan het horloge volg jij je kiddo overal en altijd.

Met de app kun je het horloge helemaal instellen naar eigen belangen. Je kunt een veilige zone aangeven en zodra je kids buiten, de in te stellen, (kilo)meters treden krijg je direct een melding hiervan. Je kind kan ook niet zomaar iedereen bellen vanaf het horloge, jij als ouder voegt zelf enkele telefoonnummers aan het telefoonboek toe waar naar toe gebeld kan worden of een spraakbericht naar toe gestuurd kan worden.

Vanuit je app kun je het horloge helemaal aansturen en zelfs uitschakelen. Ook kun je tijden aanpassen wanneer het toestel in stilte staat, dan is het display van het toestel geblokkeerd en worden inkomende gesprekken geweigerd. De SOS knop blijft wel in werking! Super handig wanneer de kids bijvoorbeeld op school zijn. Ieder toestel heeft een eigen simkaart die opgewaardeerd kan worden via de app én niet geheel onbelangrijk en wat ik zelf dus mega handig vind is dat alle drie de dames op één en dezelfde app aan mij gekoppeld zijn. Dus niet onhandig om schakelen maar alle drie tegelijk in mijn scherm. 

Ik denk dat het GPS horloge van One2Track ook echt ideaal op vakantie gaat zijn. De meiden lopen zelf rond over de camping en wanneer ik ze nodig heb kan ik ze bellen of een berichtje sturen en hoef ik niet heel de camping over op zoek naar drie dames. De GPS horloges gaan dus zeker mee in de tas.

Lees hier het volledige artikel en bekijk de foto's van de blog op de website van Girlslabel

 

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan