One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Move

Review Connect Move door logo
04/02/2022

Veilig en dichtbij buitenspelen met een GPS-horloge met SOS

In maart wordt Scott 7 jaar. Soms lijkt hij wel al een puber. Het is tijd voor hem om zijn vleugels al een beetje uit te slaan. Hij wil dolgraag met zijn vriendjes alleen naar het park of het voetbalveldje verderop. Omdat we niet in een “normale woonwijk” wonen zie ik toch wel wat beren op de weg. We hebben afgesproken dat hij dit nu wel mag met zijn GPS-horloge van One2Track.

Waarom wij voor een GPS-horloge met SOS kozen
Scott wil dus graag zelf op pad. Zelf ben ik aan ook opgegroeid aan de dijk waar we nu wonen. Maar zo een ruim dertig jaar geleden dat ik zelfstandig begon te spelen, was de situatie toch net even anders. Of zie ik dat nu zo omdat ik zelf moeder ben ;-)). Het verkeer op onze dijk en de fietspaden eromheen kan behoorlijk druk zijn. Door begroeiing, bebouwing en geparkeerde auto’s moet je ook echt heel goed kijken om over te steken. En ‘ons’ park is ook drukker geworden: er zijn meer en andere soort gebruikers dan toen ik daar als kind speelde. Hij wil meer bewegingsvrijheid terwijl het in zijn eentje erop uittrekken nog niet zo zien zitten. Het GPS-horloge van One2Track is daarbij een uitkomst.

One2Track -vConnect Move SE
Met dit GPS-horloge voor kinderen is Scott voor ons altijd bereikbaar. En hij kan ons ook altijd bereiken. In het GPS-horloge hebben we een paar nummers in geprogrammeerd die hij kan bellen als het nodig is: die van ons, oma en een grote neef. Ook is voor ons op elk moment duidelijk waar hij uitspookt. Dat kan heel eenvoudig via de app die we op onze eigen telefoon hebben staan. Het lijkt me ook erg handig in de zomervakantie als we weer naar een camping gaan. Hij kan lekker ontdekken in die nieuwe omgeving maar kan niet verdwalen.

Scott is helemaal in zijn nopjes met zijn blauwe horloge. Het staat hem ook erg stoer moet ik zeggen! De eerste dagen werd er giechelend, stiekem gebeld vanaf het schoolplein tijdens het buitenspelen. Dat hebben we maar eventjes laten gebeuren. Maar uitgelegd dat hij dat niet kan blijven doen. Op het GPS-horloge staat namelijk beltegoed. Het zou erg onhandig zijn als dat op is op het moment dat het echt nodig is!

Deze afspraken maakten wij met Scott over het gebruik van het GPS-horloge voor kinderen
Tijdens schooltijd mag er gebeld worden;
Hij neemt op zodra wij een keer bellen;
Hij belt ons zodra hij bij de dijk is om over te steken;
Hij belt ons alleen als er echt iets aan de hand is onderweg of bij het buitenspelen. Ruzie met andere kinderen hoort daar niet bij. Dat moet ‘ie zelf oplossen ;-)) Meneer dacht hij ons dan wel even kon oppiepen als dat ging gebeuren haha!
WIN-actie en kortingscode!
In samenwerking met One2Track mag ik een GPS-horloge weggeven. Laat in een reactie onder dit blog weten voor welk model in welke kleur jij meeloot. Zaterdag 30 januari 2022 wordt de winnaar geloot en krijgt hier bericht.

Met de kortingscode Dirks10 kun je een GPS-horloge van One2Track aanschaffen met 10% korting. Deze code is geldig t/m 6 februari 2022.

Lees hier het volledige artikel en bekijk de foto's van de blog op de website van Dirksdotter

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan