• Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Vanaf welke leeftijd een GPS horloge voor kinderen?
23/01/2023

Vanaf welke leeftijd een GPS horloge voor kinderen?

Een GPS horloge kind is geschikt vanaf de leeftijd van 4-5 jaar. Dit heeft er voornamelijk mee te maken omdat kinderen op die leeftijd steeds vaker zelfstandig buiten gaan spelen. Doordat het GPS horloge een mobiele telefoon is waarmee een kind ook kan (video) bellen speelt de accu in het toestel een belangrijke rol. Deze accu’s zijn weliswaar klein maar maakt wel dat het horloge groter is dan een standaard horloge dat alleen de tijd kan laten zien. Kinderpolsjes van kinderen jonger dan 4 jaar zijn vaak te klein waardoor het horloge oncomfortabel kan zitten en kinderen het horloge om die reden niet willen dragen. Onder onze gebruikers zien wij dat het GPS horloge voornamelijk tussen de leeftijd tussen de 7 en 10 jaar wordt gedragen. 

Waarom kiezen ouders voor een GPS horloge voor kinderen?

Veel ouders kiezen in eerste instantie voor een GPS horloge vanuit de behoefte van veiligheid. Ze willen hun kinderen zelfstandig buiten laten spelen maar willen daarbij wel een extra oogje in het zeil houden. Ook vinden ze het handig wanneer kinderen via het GPS horloge alarm kunnen slaan in geval van een noodsituatie. Vaak blijkt dat na ingebruikname ouders ook de praktische kant van het horloge zien. Communicatie tussen ouder en kind wordt een stuk makkelijker. Vaak horen wij het voorbeeld terug dat ouders niet meer de hele wijk hoeven af te zoeken wanneer het eten op tafel staat. Een belletje of berichtje naar het horloge is voldoende om de kinderen naar huis te laten komen. 

 

Welk model GPS horloge?

Bij One2track hebben wij verschillende GPS horloges voor kinderen in ons assortiment. Voor de kleinste kinderen adviseren wij de Connect Move of de Connect Move SE, deze heeft door zijn ronde vorm een fijne pasvorm voor de kleinere polsen. Medio maart introduceren wij ons nieuwste model de Connect UP, deze is door zijn lichte gewicht en kleine pasvorm ook uitermate geschikt voor de kleinere kinderen. Voor de wat oudere kinderen zijn de Connect Play, Connect GO en de Connect NEO het meest geschikt. De Connect NEO en de Connect Up zijn onze nieuwste generatie modellen waarbij ouders met hun kinderen via het horloge kunnen videobellen. 

Wil je weten welk GPS horloge het meest geschikt is voor jouw kind of kinderen? Bekijk ons vergelijkingsoverzicht. Hierin vind je in één oogopslag de verschillen tussen de modellen.

Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Connect GO GPS kinderhorloge Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

iPhone X met One2track app

Je kent ons misschien van