One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Testers gezocht nieuwste GPS kinderhorloge de 'Connect UP'!
Eigenaar en founder
10/01/2023

Testers gezocht nieuwste GPS kinderhorloge de 'Connect UP'!

Wil jij als eerste het nieuwste model GPS telefoonhorloge voor kinderen met videobellen van one2track uitproberen? De afgelopen 10 maanden zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van ons nieuwste model de 'Connect Up‘. Bellen en gebeld worden over 4G VoLTE techniek waardoor telefoongesprekken in full HD zijn, Videobellen, foto-chatfunctie, keuze tussen 5 verschillende kleuren interfaces, stopwatch, rekenmachine, stappenteller en nog veel meer. De Connect Up heeft een klein formaat (44x29x13mm) en heeft een gewicht van slechts 42 gram. Hierdoor is dit toestel bij uitstek geschikt voor jonge kinderen!

Ook in de nieuwe Connect Up kiezen wij er voor om prioriteit te geven aan functies (GPS, video-bellen en chat) die communicatie tussen ouder en kind centraal zetten. De Connect Up heeft net als al onze andere modellen geen spelletjes of social media apps. Dit is een bewuste keuze omdat wij vinden dat kinderen tijdens het 'buitenspelen' ook écht moeten kunnen buitenspelen zonder het gevaar van digitale afleiding.

Hoe werkt het?

Ondanks dat het toestel door onze developers uitvoerig getest is, willen wij het toestel vóór de marktintroductie eerst onder een testgroep van 200 kinderen uitbrengen. Dit om absolute zekerheid te krijgen dat er geen ‘kinderziektes’  achtergebleven zijn in de software of hardware van het toestel. De testgroep gaat het toestel met alle functies normaal in gebruik nemen. Het toestel wordt tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden (€59,95). De toestellen worden compleet plug en play afgeleverd zoals dit straks ook in de normale verkoop zal gebeuren. Het is dus niet nodig om allerlei ingewikkelde installaties te doen. Bij de uiteindelijke marktintroductie zal dit toestel aangeboden worden in 5 verschillende kleuren: groen, blauw, roze, oranje en zwart. Voor de testgroep hebben wij er voor gekozen om alleen de kleur zwart beschikbaar te stellen.

Wat vragen wij?

Ervaren jullie na de ingebruikname onverhoopt toch een probleem in de software of de hardware (bandjes/behuizing/display) van het GPS horloge, dan willen wij dat graag direct weten zodat wij extra onderzoek kunnen doen. Ondervinden jullie situaties die voor verbetering vatbaar zijn tijdens registratie of gebruik dan horen wij dat ook graag zodat wij nog optimalisaties kunnen doen. Ieder toestel heeft de normale 24 maanden fabrieksgarantie. Is het toestel niet naar tevredenheid? Dan storten wij het aankoopbedrag retour of mag het aankoopbedrag gebruikt worden voor een ander toestel uit ons assortiment. Enthousiast geworden? Check dan snel deze link en bestel de nieuwe Connect UP. Let op! Er zijn slechts 200 toestellen beschikbaar OP=OP. Klik hier om direct naar de bestelomgeving te gaan.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan