One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Veilig op vakantie met een GPS horloge
Eigenaar en founder
07/04/2022

Veilig op vakantie met een GPS horloge

De zomer komt er weer aan en daar hebben we met z’n allen op gewacht. Nu bijna alle Corona maatregelen vervallen zijn kunnen we hopenlijk weer ouderwets vakantie gaan vieren in het buitenland.

Voor kinderen kan een onbekende omgeving in het buitenland best spannend zijn. Daarom wil je als ouder juist in deze situaties een extra oogje in het zeil houden. GPS telefoonhorloges van one2track hebben dekking in heel Europa en zijn daarmee een handig hulpmiddel voor ouders op vakantie. Naast veiligheid zijn de horloges ook bijzonder praktisch op vakantie. Met 1 telefoontje naar het horloge vertel je je kind dat de lunch of het avondeten klaar staat. Op deze manier hoef je niet meer de hele camping of het vakantiepark af te zoeken naar je kinderen.

Onze toestellen hebben in heel Europa dezelfde werking als in Nederland, met ook nog eens dezelfde tarieven voor bellen en data. Er is ook geen gedoe met het overzetten van het netwerk als je de grens over gaat, dit gaat allemaal automatisch. Wij garanderen altijd minimaal 2 beschikbare GSM netwerken in het buitenland waardoor je zorgeloos door heel Europa kunt reizen en nooit het contact met je kinderen verliest.

Concreet hebben onze GPS telefoonhorloges dekking in deze landen: Andorra, Azoren, België, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Ilse of Man, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta,  Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

One2track wenst iedereen alvast veel vakantie plezier de komende zomermaanden.

Meer weten over de werking van onze toestellen én de prepaid tarieven? Klik dan hier op de link.

 

Meer nieuws over one2track lezen? Klik hier.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan