One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Nieuwe app release oktober!
Eigenaar en founder
28/10/2021

Nieuwe app release oktober!

Op basis van feedback van gebruikers doen wij met regelmaat verbeteringen in onze apps en systemen. Op deze manier volgen wij een actieve verbetercyclus waardoor onze GPS systemen momenteel tot de beste van Nederland behoren. Wij danken opnieuw iedereen die de moeite heeft genomen voor het geven van feedback de afgelopen maand. Deze feedback hebben wij beoordeeld en verwerkt in de nieuwste one2track app release welke nu beschikbaar is in de Google Playstore en Appstore. Wat is er verbeterd in deze release?

Toevoeging onderscheidend SOS alarm-notificatiegeluid.

Wij ontvingen de vraag van een aantal gebruikers of het mogelijk zou zijn om de SOS alarm notificatie uit de one2track app een ander geluid te geven dan standaard app notificaties. Op deze manier zouden SOS alarmen beter opvallen ten opzichte van standaard notificaties die bijvoorbeeld uit whatsapp of Instagram komen. Terechte feedback waarmee onze ontwikkelaars aan het werk zijn gegaan. Met dank aan de Amsterdamse componist Nikolai Clavier zijn er een aantal alarmtoon-composities samengesteld. Het doel was om een opvallende, onderscheidende alarmtoon te ontwikkelen die tegelijkertijd ook niet te angstaanjagend zou zijn (zodat het ouders de stuipen op het lijf zou jagen). Uiteindelijk hebben wij voor een compositie gekozen die volgens ons precies de juiste urgentie uitstraalt. Grappig detail toegevoegd door de componist (voor de luisteraar met morse ervaring), de 2e toon in het nieuwe SOS geluid is de morse aanduiding voor SOS. 

Hoe werkt het? Via het horloge wordt de SOS geactiveerd en zolang de smartphone van de ontvanger niet in 'stille modus' staat zal de app zowel in de voorgrond als in de achtergrond het alarmgeluid afspelen. De alarmnotificatie wordt door de smartphone van de ontvanger gezien als een notificatie/beltoon. Door het verhogen van het volume van de notificatie/beltoon volume wordt ook de one2track SOS alarmtoon harder. Let wel op! Staat je smartphone in de 'stille modus' dan speelt het alarmgeluid niet af maar trilt de app alleen. Helaas staat Apple en Google ons niet toe om de 'stille modus' van een smartphone te overrulen. Deze uitzondering geldt alleen voor 'NL Alert' notificaties.

Activeer SOS GPS horloge kinderen one2track small2

 

Algemene verbeteringen

Verder in deze app release is de registratieomgeving vereenvoudigd waardoor gebruiker registratie van een horloge en bijbehorende simkaart in slechts 5 simpele stappen kan worden afgerond. Het snelkeuzemenu bij aanraken van de positiepin werd door gebruikers als 'overbodig' ervaren waardoor wij deze nu direct laten verwijzen naar de horlogefuncties in de footer van de app. Hierdoor wordt een 'klik' weggehaald en werkt de app intuitiever.

 

Uitbreiding assortiment met nieuwe GPS trackers

In deze release is de one2track app compleet dynamisch gemaakt om naast GPS horloges voor kinderen ook zogenaamde 'asset trackers' te kunnen servicen. Ons doel is om uiteindelijk voor alles wat je graag in de gaten wilt houden een GPS oplossing aan te bieden én dat deze allemaal in dezelfde one2track app te volgen zijn. Denk aan je auto, kinderen, huisdieren, bagage, etc. Iedere GPS tracker heeft zijn eigen functies en deze kunnen nu model onafhankelijk getoond worden. Met deze release beginnen we dan ook direct een nieuw product, GPS trackers speciaal voor Scooters. Interesse? Neem eens een kijkje op onze website.

 GPS trackers voor Scooters one2track  

Suggesties voor nog meer verbeteringen?

Heb je zelf nog een suggestie ter verbetering van onze apps of systemen, dan horen wij dat uiteraard heel graag. Maak dan hiervoor even gebruik van ons contactformulier. Wellicht dat jouw suggestie dan in de volgende app release al wordt verwerkt.

Namens het developmentteam van one2track nogmaals bedankt voor jullie feedback,

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan