One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Lifewatcher ontvangt keurmerk WDTM
Eigenaar en founder
16/10/2021

Lifewatcher ontvangt keurmerk WDTM

Naast GPS telefoonhorloges voor kinderen ontwikkelen wij ook oplossingen voor ouderen die langer thuis willen wonen, zorgverleners in de thuiszorg en ouderen in zorginstellingen. Deze oplossingen ontwikkelen wij onder het merk Lifewatcher. 

Een voorbeeld van zo'n initiatief is de koppeling van GPS horloges direct aan een alarmcentrale. De drager van het toestel hoeft in geval van nood slechts de SOS knop in te drukken en vervolgens worden de gegevens van de drager inclusief zijn of haar exacte locatie aan de Alarmcentrale doorgegeven. Daarnaast wordt er direct een spreek/luister verbinding opgezet. Op deze manier kan er snel en gericht hulp worden geboden.

Een mooie waardering op het werk dat hier wordt gedaan is de recente toekenning van het keurmerk Persoonsgebonden Alarmering van de brancheorganisatie WDTM, dé branche-organisatie voor zorg- en woontechnologie (o.a. technologie om langer thuis te wonen) en zorginnovatie.

Meer weten over de systemen welke wij aanbieden speciaal voor ouderen en zorginstellingen? Check onze website www.lifewatcher.nl

 

Lifewatcher GPS telefoonhorloges voor ouderen

 

 

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan