One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Nieuwe app release met verbeteringen
Eigenaar en founder
23/08/2021

Nieuwe app release met verbeteringen

Op basis van feedback van onze klanten doen wij met regelmaat verbeteringen in onze apps en systemen. Op deze manier is er een actieve doorlopende verbetercyclus waardoor onze GPS systemen momenteel tot de beste van Nederland behoren. Wij danken iedereen die de moeite heeft genomen voor het geven van de feedback de afgelopen maand. Deze feedback hebben wij beoordeeld en verwerkt in de nieuwste one2track app release welke nu beschikbaar is in de Google Playstore en Appstore:

Wat is er verbeterd in deze release?

Snellere verversing van positiegegevens wanneer de app uit de achtergrond wordt gehaald

Wanneer de one2track app uit 'de achtergrond' van de smartphone werd gehaald, duurde het soms 10 seconden voordat de laatste positie van het GPS horloge op de kaart werd getoond. Dit issue is opgelost in deze release waarbij de app nu direct zijn laatste informatie ophaalt. Hierdoor hoeft de gebruiker niet meer 10 seconden te wachten op de meest recente positie. 

Toevoegen nieuwe functie 'snelnavigatie naar' locatie van het horloge

Vanuit een aantal gebruikers ontvingen wij de wens om een 'snelnavigatie' toe te voegen naar de locatie van het GPS horloge. Dit is handig wanneer je jouw kind wilt zoeken terwijl je op een vreemde locatie bent (vakantie). De app geeft jou dan de snelste route naar de locatie van het horloge. Een hele goede suggestie welke wij dan ook opgepakt en ontwikkeld hebben in deze release. Je kunt de nieuwe 'navigeer mij naar' knoppen vinden in het toestel- en snelfuncties menu van het betreffende toestel.

Navigatiefunctie GPS horloges one2track

 

Voorkomen van 'human error' bij inloggen

In sommige gevallen kwam het wel eens voor dat er per ongeluk spaties werden gezet achter het wachtwoord of gebruikersnaam tijdens inloggen. Omdat deze spaties niet zichtbaar zijn begreep een gebruiker niet waarom een inlogpoging faalde. Ter verbetering van de gebruikersvriendelijkheid laten wij de app nu 'per ongeluk geplaatste spaties' verwijderen tijdens inloggen.

Waarschuwing bij instabiele internetverbinding van de smartphone

Op plaatsen waar een smartphone een slechte WIFI of 4G verbinding heeft gaf de app geen waarschuwing wanneer de internetverbinding slecht was (zeker op vakantiebestemmingen). Hierdoor leek het alsof de app niet werkte en de locatie van het toestel niet ververste. In deze nieuwe release zit een check die direct waarschuwt wanneer de internetverbinding van de smartphone hapert en daardoor geen informatie kan ophalen van de one2track servers.

Verbindingscheck app GPS telefoon horloges one2track 3

 

Vastzetten Custom Zoom level

Een aantal gebruikers gaf aan dat wanneer zij zelf een zoom instelden op de kaart dat deze zoom niet werd onthouden door de app en terug naar standaard werd gezet wanneer het scherm ververste (iedere 10 seconden). Ook deze optie is nu toegevoegd in de nieuwe release. De app zal nu de gekozen zoomlevel door de gebruiker onthouden.

Optimalisaties en bugfixes

Tot slot zijn er op verschillende niveaus aanpassingen gedaan waardoor de notificaties consistenter en gebruikersvriendelijker zijn geworden. Ook is er een controlemechanisme toegevoegd zodat een foutieve invoer van telefoonnummers in het telefoonboek niet meer kan plaatsvinden.

Alle apps zullen in de aankomende dagen automatisch updaten via de Google Playstore of de appstore op de smartphone van de gebruikers. Is dit niet het geval óf wil je al eerder gebruik maken van deze releaseverbeteringen? Ga dan even naar de Playstore en druk op 'updaten'.

Hebben jullie suggesties voor verbeteringen of ervaar je een probleem? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Stuur dan een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen jullie veel gebruikersplezier!

Namens het developmentteam van one2track

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan