One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Release vernieuwde one2track app!
Eigenaar en founder
08/06/2021

Release vernieuwde one2track app!

De compleet vernieuwde one2track app is live in de Google Playstore en de Appstore en daar zijn wij trots op! De afgelopen 8 maanden is er gewerkt aan het nieuw ontwerpen en schrijven van alle appfuncties. De software van de nieuwe app is feitelijk helemaal opnieuw geschreven. Hierdoor voldoet de app weer volledig aan de hedendaagse norm. Sneller, gebruikersvriendelijker, hogere resoluties en bovendien voldaan aan de nieuwste databeveiligingstechnieken.

Wat is er veranderd/verbeterd?

De hoofdweergave van de app hebben we grotendeels herkenbaar gehouden tov de oude app. De functies zoals switchen tussen street view en satellite view en het toevoegen van de 'eigen positie' op de kaart staan er nog in. Wel hebben wij een nieuwe  'zoom out' functie toegevoegd. Deze functie is handig wanneer er meer horloges gekoppeld zijn onder hetzelfde account. De nieuwe 'zoom-out' functie zorgt ervoor dat de map ver genoeg uitzoomt om alle toestellen in 1 overzicht op de kaart te tonen. Tikken op een positiepin of onderin op de foto van je kind (Avatar) zorgt ervoor dat de map weer inzoomt op dat specifieke horloge.

verklaring functies nieuwe app

Een grote verbetering is dat de belangrijkste functies van het horloge nu direct achter de positie 'popout' zitten. Door te drukken op de positiegegevens komt het functie-snelkeuze menu tevoorschijn. Hierin zitten de functies bellen, chatten, simkaartverbruik/opwaarderen, locatieverversing en de snellink naar alle andere functies. Door deze aanpassing kan een gebruiker die meerdere horloges heeft onder zijn of haar account veel sneller opdrachten verzenden naar het juiste kind. 

one2track GPS telefoonhorloges voor kinderen nieuwe app nieuwsitem def

 

De volgende verbetering is dat alle toestelinformatie en overige functies van het horloge eenvoudig via functiemenu onderin de app kunnen worden geopend. Daar is ook direct zichtbaar wat de actuele status van het toestel is. Door op het configuratietandwiel te drukken komen alle hoofdfuncties van het toestel weer tevoorschijn. De icoontjes van de functies zijn gelijk gemaakt aan de icoontjes in de horloges zodat makkelijk is te zien welke functie waar voor dient.

 one2track GPS telefoonhorloges voor kinderen nieuwe app nieuwsitem 3

 

De overige icoontjes in het functiemenu onderin de app corresponderen nu respectievelijk met de gebruikersinformatie, de alarmmeldingen van het horloge en de app functies waaronder het servicemeldingen overzicht. Hiermee zitten ook deze belangrijke functiecategorieën handig centraal bij elkaar.

one2track GPS telefoonhorloges voor kinderen nieuwe app nieuwsitem 4 deff

  

Een probleem gezien in de nieuwe app versie?

Ondanks dat wij intensief hebben getest op zoveel mogelijk verschillende modellen en versies Android en IOS kan het voorkomen dat wij bepaalde bugs niet gezien hebben. Gaat er iets niet goed in de nieuwe app op jouw specifieke smartphone, dan horen wij dat uiteraard graag. Stuur in dat geval even een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan gaan we het probleem oplossen in een aanvullende release.

Namens onze developers wensen wij jullie veel plezier en gebruikersgemak met de nieuwe one2track app toe. 

 

Tip: Wordt de oude app niet automatisch geupdate, ga dan even naar de appstore en zoek naar de app 'one2track'. Druk vervolgens op 'updaten'.

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan