One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Help ons mee met testen van de nieuwe one2track app
Eigenaar en founder
07/05/2021

Help ons mee met testen van de nieuwe one2track app

Na een periode van 7 maanden ontwikkeling zijn wij klaar voor de introductie van onze compleet vernieuwde one2track app. Makkelijker in gebruik, intuitiever, stabieler en in een modern design. Ondanks dat er al langere tijd intern getest is door onze developers, vinden wij het toch handig om eerst een 'veldtest' te doen alvorens wij de release voor al onze klanten uitrollen. Vandaar de vraag om ons te helpen met het testen van de nieuwe app versie. Zijn de visuele weergaves correct, werken alle functies zonder problemen, zijn er toch nog crashes, etc. 

Hoe werkt het?

Het testen werkt heel eenvoudig en kan gedaan worden door alle gebruikers die een Android telefoon hebben (geen Iphone). De nieuwe app neemt automatisch alle informatie uit de oude app over. Het is dus niet nodig om opnieuw te registreren of in te loggen. Het is ook mogelijk om op ieder willekeurig moment het testprogramma te verlaten en terug te keren naar de oude one2track app. Wil je ons meehelpen? Volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Ga naar de Google Playstore en zoek naar de one2track app. Open de app informatie in de Google Playstore en scroll naar beneden totdat je de melding ziet 'Deelnemen aan betaprogramma'. Kies voor deze optie en bevestig de deelname.

Betaversie one2track app GPS telefoonhorloges 3 Betaversie one2track app GPS telefoonhorloges 4

 

 

Stap 2: Google Playstore zal nu de aanvraag tot deelname aan het testprogramma verwerken. Deze verwerking duurt ongeveer 10 minuten.

Betaversie one2track app GPS telefoonhorloges 5

 

 

Stap 3: Open na 10 minuten de Google Playstore en zoek opnieuw naar de one2track app (ververs scherm). Wanneer je nu de one2track app informatie opent dan wordt de knop 'updaten' zichtbaar. Druk op updaten en de oude app op de smartphone wordt vervangen voor de nieuwe one2track app. Alle informatie zoals inloggegevens, GPS horloges, telefoonnummers worden automatisch overgenomen. De nieuwe app zal direct na updaten inloggen op het bestaande account. Er hoeft dus geen nieuwe installatie plaats te vinden.

 

Betaversie one2track app GPS telefoonhorloges 

 

De app is de afgelopen maanden uitgebreid getest door ons developersteam, wij verwachten dan ook geen problemen tijdens het gebruik. Loop je toch tegen een crash aan of zie je vreemde visuele weergaves, teksten die niet compleet zijn, etc dan horen wij dat uiteraard heel erg graag. Stuur in dat geval even een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij wat het probleem is, welk merk smartphone er wordt gebruikt en welke Androidversie er op de smartphone staat. 

Terug naar de oude app?

Wil je toch terug naar de oude app versie, kies dan in de Google Playstore onder de app informatie voor de optie 'Betaprogramma verlaten', na 10 minuten is het weer mogelijk om de oude app te installeren op de smartphone.

Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!

Namens het developersteam one2track 

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan