One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Wij zitten niet stil...
Eigenaar en founder
10/02/2021

Wij zitten niet stil...

De afgelopen maand is er opnieuw hard gewerkt door onze ontwikkelaars aan onze GPS systemen en producten. Ons doel is altijd om bij werkzaamheden zoveel mogelijk onze GPS en belservices in de lucht te houden of de werkzaamheden in de nacht te laten plaatsvinden. Hierdoor ondervinden onze klanten weinig tot geen hinder. Er gebeurt echter wel degelijk een hoop achter de schermen van one2track. In deze blog een mooie weergave welke projecten er zijn afgerond en welke projecten binnenkort afgerond gaan worden. 

Afgelopen maand hebben we een aantal belangrijke aanpassingen en updates gedaan in onze GPS systemen. In de one2track app zijn de beveiligingscertificaten vervangen. Deze 'encryptie' zorgt voor een dubbele laag van beveiliging van de communicatie tussen de one2track app en de one2track servers. Hierdoor is het zeer moeilijk (zo niet onmogelijk) dat de communicatie tussen de smartphone van de ouders en het GPS horloge 'gehackt' wordt. Verder zijn de encrypties op de serversystemen verhoogd naar het veilige (Transport Layer Security) TLS1.2. Tijdens het groot onderhoud op 13 januari zijn alle databases opgeschoond conform de AVG richtlijnen zodat er nooit teveel data van onze klanten wordt opgeslagen. 

In november 2020 zijn wij gestart met de ontwikkeling van de nieuwe one2track app. Inmiddels is deze nagenoeg gereed en is de planning om deze nieuwe app aan het einde van de maand te gaan uitrollen via de Google Playstore en de Appstore. Alle bestaande klanten krijgen daarmee via de update direct de nieuwe app tot hun beschikking. In deze vernieuwde one2track app is er veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Functies zijn logischer in de app gezet. Er is een compleet nieuwe GEO Map met allerlei handige nieuwe functies. De laatste stap is het toevoegen van de Nederlandse taal en het doen van de laatste gebruikerstesten. One2track zet met deze compleet vernieuwde app een flinke stap richting de toekomst.

Impressie nieuwe app schermen one2track app

 Nieuwe one2track app GPS telefoonhorloges voor kinderen design def

 

Wij ontwikkelen niet alleen GPS horloges voor kinderen maar ook GPS oplossingen voor de ouderenzorg. Dit doen wij onder de naam Lifewatcher. In januari hebben wij een compleet nieuw model SOS GPS knop geintroduceerd. 4G met Nederlands gesproken commando's en een oplaadstation dat als 'homebeacon' kan functioneren. Een erg mooi product dat voor B2B zorginstellingen zelfs gekoppeld is aan alarmcentrales. Drukt een gebruiker op de SOS knop dan wordt niet alleen het telefoongesprek doorverbonden naar de alarmcentrale maar krijgt de medewerker van de alarmcentrale ook direct de actuele GPS positie en statusinformatie van het toestel. Hierdoor kan er snel hulp naar de plaats van het noodgeval worden gestuurd. Check voor meer informatie over onze Lifewatcherprojecten: www.lifewatcher.nl.

one2track en lifewatcher SOS knop GPS met logo

De komende maanden zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw 4G Android GPS horloge met videocalling. Op dit moment zien wij toestellen met videocalling de markt opkomen via onze concurrenten. Het grote nadeel van deze toestellen via de (import) concurrentie is dat de data en videostreams van deze GPS horloges naar China gaan en daar worden verwerkt. Het is dan ook de vraag wat er met die data wordt gedaan en wie de camera nog meer kan bedienen op afstand. Een bijzonder onwenselijke situatie waarover wij de NVWA hebben geinformeerd. One2track ontwikkelt momenteel 'in huis' een videostreaming service waardoor de videodata van onze producten niet alleen netjes binnen de Nederlandse grenzen blijft maar ook snel en stabiel werkt. Kinderen kunnen er straks bij one2track zeker van zijn dat hun videogesprekken tussen papa en mama stabiel, veilig en discreet verlopen. Wij verwachten dit nieuwe 4G GPS horloge te introduceren voor de zomer van 2021.

Via deze weg bedanken wij al onze klanten voor het vertrouwen in onze producten. Achter de schermen blijven wij hard werken aan verbeteringen en nieuwe functies,

Stay healty de komende periode!

Namens het one2track team

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan