One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Start ontwikkeling nieuwe one2track app
Eigenaar en founder
11/11/2020

Start ontwikkeling nieuwe one2track app

Op technisch gebied zijn wij momenteel druk met een aantal projecten waaronder de ontwikkeling en introductie van een compleet vernieuwde one2track app,

Nadat wij het afgelopen jaar een 'tailormade' concept voor ouderenzorg hebben ontwikkeld onder de naam Lifewatcher, ligt nu de ontwikkelingsfocus op het herontwerpen van de one2track app. Door de toevoeging van allerlei nieuwe functies de afgelopen jaren in onze GPS horloges, zien wij dat de gebruikersvriendelijkheid van de one2track app langzaam achterhaald begint te raken.

Op basis van klantfeedback en natuurlijk onze eigen ervaringen en ontwikkelambities (4G videocalling), hebben wij een nieuw ontwerp laten ontwikkelen waarbij bedieningseenvoud, gemak, onboarding (registratie) en overzichtelijkheid van functies veel aandacht heeft gekregen. Een nieuwe GPS app die zal voldoen aan de eisen van deze moderne tijd en daarmee uniek in de markt is. De eerste 'reviews' zijn alvast veelbelovend! De verwachting is dat deze nieuwe one2track app interface in januari 2021 gereed is en vervolgens na uitgebreid testen live gaat in de Google Playstore en Appstore. Op dat moment zal bij klanten automatisch de oude app interface worden vervangen voor de nieuwe app interface. Hierdoor hoeven bestaande klanten niets te doen en profiteren direct mee van deze ontwikkeling.

Tot die tijd kunt u uiteraard vertrouwen op de bestaande one2track app. Deze app heeft begin november een update gehad waarbij het berichtencentrum voor gesproken en geschreven berichten een flinke metamorfose heeft gekregen. Ook is er een servicemeldingen overzicht toegevoegd. Hierdoor kan een gebruiker snel geinformeerd worden wanneer er sprake is van een storing of onderhoudwerkzaamheden.

Heeft u de nieuwe app nog niet op uw smartphone staan? Ga dan naar de Google Playstore of Appstore en druk op de knop 'updaten'. 

Alvast een fijne decembermaand toegewenst,

 Impressie nieuw berichtencentrum one2track app en servicemededelingen november update

IMG 7976  Servicemededelingen one2track app GPS horloges voor kinderen

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan