fbpx
18/04/2020

Introductie 'Connect Move' GPS telefoonhorloge!

Met trots presenteren wij ons nieuwste model GPS telefoon horloge voor kinderen. De Connect Move! Het eerste ronde model in ons assortiment. Met alle bekende functies uit onze andere modellen zoals GPS positiebepaling, bellen en gebeld worden, chatten met elkaar, stappenteller en natuurlijk IP67 waterdicht zodat deze tegen een stootje kan.

Nieuw aan dit model is de geintegreerde trilmotor zodat het profiel van het horloge op discreet gezet kan worden met alleen trillen bij inkomende gesprekken en berichten. Ook is de taalinstelling van de menu's in het horloge volledig in het Nederlands. Tot slot heeft het GPS horloge ook een 'find me' functie gekregen. Heel handig wanneer je het horloge kwijt bent. Via de app geef je het horloge de opdracht om een geluidssignaal uit te zenden zodat je hem makkelijk kunt vinden.

Meer weten over de specificaties van dit nieuwe GPS telefoon horloge voor kinderen? Check de productpagina van de nieuwe Connect Move hier.

Connect Move GPS horloge met telefoon voor kinderen zwart roze blauw

Connect Move GPS horloge one2track voor kinderen kleur zwart   Connect Move GPS horloge one2track voor kinderen kleur roze   Connect Move GPS horloge one2track voor kinderen kleur blauw geel

 Stay Safe and Healty,

Namens het one2trackteam

Maak kennis met het One2Track team!

Tech

Hazar

Software- en systeemspecialist

Web

Huub

Websitebeheer

Tech

John

Eigenaar en founder

Klanten

Mike

Klantenservicemedewerker

Klanten

Nikita

Klantenservicemedewerker

Klanten

Merel

Klantenservicemedewerker

Tech

Armin

Server- en systeembeheer

Tech

Enrico

Software- en systeemspecialist

Klanten

Kim

Klantenservice en administratie

Design

Elise

Visual designer

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!